2012-01-21

Ősi civilizációk

Néhány bejegyzéssel korábban szó volt arról, hogy az emberiség sokkal régebbi, mint azt tudtuk eddig, ugyanis rengeteg lelet került napvilágra, ami a Védák igazát bizonyítja, miszerint sok-sok millió évvel ezelőtt is éltek itt emberek és nem is akármilyen civilizáció keretében.
Az alábbi film kutatások dokumentációját mutatja be, néhol vad dolgokkal, egy kicsit materiálisan és egyoldalúan, s nem kicsit ateista megközelítésben, de lényeg az, hogy az ősi civilizációk technikai fejlettsége igencsak zavarba ejti a modern fejeket.
A film azt mondja, hogy az emberek földönkívüli technológiát használtak és ha Istent földönkívülinek tekintjük, akkor a feltevés igaz. A Védikus Szentírások, amelyekről szó esik, nem e világi. Az elsci-fisedett ember szeretné azt hinni, hogy a tudás nem itt a Földön született, nem földi ember fejében, pedig ez éppúgy lehetséges, mint más bolygókon.
Réges-régen az emberek nem hogy csak nemzetközi kommunikáció, hanem bizony a Védák szerint, bolygóközi kommunikáció előnyeit is élvezték és az, hogy mennyei lények és más bolygó lakói jöttek ide repülőiken, hétköznapi dolognak számított (olykor még légi katasztrófa is történ, csak úgy mint ma).
Ez abban az időben volt, amikor az emberiségnek sokkal fejlettebb volt a tudata, de most hogy lezüllött, ezek a lények nem jönnek ide többé, addig, amíg vissza nem térünk a spirituális kultúra alapjaihoz -gyakorlatilag most elvágtuk magunkat a fejlettebb világ lakóitól, de ezen lehet segíteni.
A filmben elvetik a varázslatokat, a tudat energiáját és állandóan az ostoba gépekkel jönnek. Materiális megközelítéssel nem fognak válaszokat kapni.....hiszen éppen ez a baj. Pont e miatt nem értik, mert nem hisznek az elme képességében, hogy az elme teremteni is képes; a tudatunkkalmantrák segítségével hatalmas tárgyakat mozgathatunk, robbanthatunk fel; az elme irányításával irányíthatjuk a repülőinket, a Kali-yuga emberének csökkent értelme mit sem ért ezekből.
A válaszokat, akkor kapunk és akkor jönnek vissza az Univerzumban lakó társaink, ha  felemeljük a tudatunkat, de ez nem szükséges.
tudás, az az a véda, mindig is itt volt és most is itt van a Földön, és tulajdonképpen nem kell várni semmiféle földönkívüli lényre, hogy ismét megkapjuk azt, mert csak spirituális szintre kell felemelnünk a tudatunkat és akkor megkapjuk az értelmet ahhoz, hogy ismét megértsük és használni tudjuk a Védikus Szentírásokat, hogy ugyanúgy mint régen, valóban fejlett civilizációvá rendeződjünk.
írta: AnathDas,   ARANYKOR.
TOVÁBBI RÉSZEK .
******************************************************************************************************************************