2011-05-13

TARTSD A POFÁD *VAGY MÉGSE*






Ki látott nemzetet támadni. Egyes ember talán nem is láthatott, mert a nemzetek támadásának időkora századokra és ezredekre terjed . A történelem az élet tanítómestere. NE TÉVESSZEN MEG SENKIT, hogy már nem lőnek, nem robbantanak, mert ezek nélkül is folyik a rafinált háború.
A jelenlegi nemzetközi rendszerben fontos szerepe van az újonnan felemelkedő birodalmi hatalmaknak. Talán soha nem volt még olyan fontos a kudarcaink mélyszerkezetének pontos megértése, mint éppen most. Nem egészen a véletlenek szerencsétlen összjátékaként alakult így a demokrácia  fedőnéven üzemeltetett berendezkedésekben. A pénzhatalom békeidőben élősködik a nemzeten és összeesküszik ellene az ellenségeskedések idején..
Az országunkra telepedett pénzhatalom mindent elkövet, hogy meghosszabbítsa uralmát, felhasználva a lakosság tájékozatlanságát. A magyar egyensúlytalanság egyik oka tehát az, hogy az ország pénzügyi szektorát és termelői szektorát domináló külföldi tőke nem hajlandó részt venni az arányos közteher-viselésben. A túlprivatizált és külföldi ellenőrzés alá került pénzügyi és termelői szektor lehetővé teszi, hogy a pénzvilág minden évben 5 és 6 milliárd euró közötti jövedelmet vonjon ki Magyarországról. A képződő hiány fokozódó adósság-szolgálati terhekhez és a nemzetközi pénzgazdaság szereplőinek a nagyobb befolyásához vezetett. Egyre több hitelt kell felvenni azért, hogy a korábbi hitelek kamatait fizetni lehessen. Az ország adósság-növekedésének több mint a 80%-a a korábban felvett hitelek kamattörlesztéseire fordítódik. A Gyurcsány-csomagot az 1990-es évek közepén megelőzte a Bokros-csomag, és 1950-53-ban a Rákosi-csomag.


A gyakorlat viszont a, hogy a nemzetközi pénzpiac szereplőinek igényei szerint adósítjak  el az országot. Ma pedig panaszkodnak a sintérek, akik politikusnak neveztették magukat, hogy csak 3,9 millió ember dolgozik, több mint másfélmillióval kevesebben, mint a kádár-rendszerben. A legutolsó bizományi áruházi becsüs is meg tudta állapítani, hogy az egész rendszer egy nagy csalás. A nép nem hajlandó közös sorsot vállalni a saját kifosztóival. Tehát az a baj, hogy előre lehet látni, tudatosan tesznek mindent tönkre. De nem hallani azt a mindenütt fölvetődő problémát, hogy hova tűnt a nemzet vagyona?! Ma Magyarországon nincs közigazgatás, nincs igazságszolgáltatás. Azokat el lehet tüntetni, vagy éppen fizikálisan is el kell tüntetni, akik még valamit a Hazáért tenni akarnak. Hazánk, nemcsak a maffiák szabad játéktere. Hanem a titkosszolgálatoké is. Meg akarják szerezni a magyar földet. De hisz fejétől bűzlik a hal. Ma Magyarország nem tekintheto másnak, mint egy építési projektnek, amelyet Más  országból érkező spekulánsok, a saját érdekeik szerint befolyásolnak. Nálunk nem védik a magyar belső piacot és kifejezetten magyarellenes a közigazgatás. Ma ez a spekulatív tőke legalább 3000 kilométerrel közelebb került hozzánk és a Közel-Keleten fejti ki hatását.


Ez nem pozitív irányú, hanem kifejezetten visszafejlődés. Magyarországot, az elkövetkezendő években nem lehet szabad hazának tekinteni. Ugyanis a parancsokat ma nem a magyar Parlamentben adják, hanem kicsit távolabb. Elítélik azokat az embereket, vagy legalább is megkísérlik elítélni, akik felismerték, hogy az élhető életet ez a rendszer nem biztosítja. Vezetőink rossz lelkiismeretű tolvajok. Akik saját népük elől dugják el a valót. Demokrácia kell nektek! Nincsenek már jogaink "fogd be a szád", vagy más néven: "sírig tartsd a pofád!" Meddig kell idegen hazába mennie a magyarnak. És bármit tesznek ma már a magyar politikusok, ebből az ördögi körből nem tudnak kikerülni, mert minden lépésük csak hazaárulás, bárhová lépnek is a földre. Magyarország sajnos a hamisítások központja. Ugyanolyan hamis ma a látszat, mint amilyen volt 1970-ben és '80-ban, amikor kiderült, hogy például a Magyar Államkincstárban szinte minden drágakő hamis.


 Sajnos az összes többi bizonyíték, az a rabszolgák jajszavának minősül. Biztosítja a védelmet, és a szabadságot azoknak, akik megfelelő mértékben bizonyítani tudják, hogy gyűlölik a magyarságot! Lehet látni, tudatosan tesznek mindent tönkre, azért, hogy menjen el mindenki Magyarországról, és egyre kevesebb magyar legyen a Hazában. Ennél aljasabb hatalmat sehol a világon egy demokratikus kormány sem  lenne képes gyakorolni. A beteg, degenerálódott demokrácia lehetővé teszi, hogy a privilegizált érdekcsoportok korlátlanul visszaélhessenek hatalmukkal. A Nemzetközi Valutaalap küldöttségének 2007. május 7-i zárómegállapításaiból világosan kiderül, hogy Magyarország a nemzetközi pénz- és korporációs oligarchia nagyszabású pénzpiaci spekulációjának tárgya. Azt a pénzkivonást, amelynek mértéke 2006-ban már meghaladta a 8 milliárd eurót (2 000 milliárd forintot) úgy kell ráterhelni a magyar gazdaságra , hogy a pénzvilág változatlan mértékben tudja a pénzt, illetve a jövedelmet kivonni Magyarországról.A a pénzpiac jövedelemgenerálásának a tárgyai vagyunk. A rendszerkorrekció nem épülhet sem a tőkeérdekek abszolút primátusának elvére, sem a profitmaximalizáló gazdaság működésének az állami korlátozására. Közismert, hogy a Magyar Nemzeti Bank tulajdonosa száz százalékig a magyar állam. Ezt az az Antall-kormány idején úgy módosították, hogy a magyar állam, mint tulajdonos elveszítette beleszólási jogát a saját tulajdonát képező intézmény működésébe. Magyarország terhe az a pénzügyi kötelezettség-állomány, amely egyúttal a külföldiek pénzügyi követelésállománya a magyar lakossággal szemben. Jelenleg több mint 40 000 milliárd forintra rúg Magyarország külföldiek felé való kötelezettsége vagy másképp kifejezve: ennyi a külföldiek követelésállománya a magyar lakossággal szemben. Itt kell arról szólni, hogy Magyarország pénzügyi eszközállománya mindössze 12 000 milliárd forint körül mozog. Így tehát a 40 ezer milliárd forint kötelezettség-állomány után a tőkejövedelem és adósságszolgálat terheit Magyarország képtelen évről-évre kitermelni. Magyarországra nem nagyon érkezik jövedelem, mert magyar tőke alig van külföldön. Magyarországon aránytalanul nagy a külföldi tőke és hitel jelenléte. Magyarország összjövedelmének a 7%-át minden évben kifizeti külföldre.


A magyar állam lemondott a pénzkibocsátás hasznáról. A pénztőke hozamának maximalizálása a kamatkapitalista társadalom legfőbb célja. A tömegtájékoztatási intézmények korporációs tulajdonlása és a politikusok pénzügyi ellenőrzése megfosztja a demokráciát lényegi tartalmától. Minden emberi közösség és nemzet meghatározhatja, kivel, mivel és hogyan kíván kereskedni, milyen körülmények között és milyen feltételekkel. A világtörténelemben is voltak olyan birodalmi hódítások, .amelyek többszáz évig tartottak és mégis úgy értek véget, hogy a hódítónak távoznia kellett, s végül a meghódítottak győzedelmeskedtek. Abban a gazdasági rendszerben, amely felválthatná a jelenlegi pénzuralmi rendszert, a gazdasági szereplőknek személyi képességeikre támaszkodva, nyílt terepen kell megvívniuk a versenyt.. A lényeg az, hogy se az állammonopolista hatalom, se a magánmonopolista hatalom ne vehesse el az értékelőállító személytől egyéni szabadságát, függetlenségét, személyes felelősségét és azt, hogy ő rendelkezhessen munkája eredményével, hogy teljesítményének ő maradjon az ura. A teljesítményhez kötött magántulajdon az egyén önrendelkezésének, azaz az egyéni és társadalmi szabadságának az alapja. A pénzimpérium új világrendje, nem az emberiség közös érdekei, hanem elsősorban egy szűk érdekcsoport partikuláris érdekei szerint működik.. Birodalmak létrejönnek, elérik csúcspontjukat, majd lehanyatlanak.
Így minden ország támasza, talpköve
A tiszta erkölcs, melly ha megvész:
Róma ledűl, s rabigába görbed.




"
. Takarítsuk el őket az ágy alól. Mindet. Másként egy szép napon azon kapjuk majd magunkat, hogyha egy társaságban hirtelen beáll a csend, így szólunk: valahol rendőr szülelett
SZER*S.S.ANDORÁS