2011-06-29

SZÖKE BAJSZOS MAGYAR ERÖSZAK.


Magyarok verik a buszsofőröket, a tanárokat és az orvosokat - hazudja Pintér rendőrsége
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt évben 38 esetben indult büntetőeljárás közfeladatot ellátó személy elleni erőszak büntette miatt, ebből 13 esetben közlekedési vállalat munkatársa volt az áldozat. Ezen jogsértések visszaszorítása érdekében buszokon kiragasztott matricák hívják fel a figyelmet a bűncselekmény következményeire - adja hírül a rendőrség. Az általuk készített matrica szerint bajuszos fehér emberek ennek a fajta bűncselekménynek a tipikus elkövetői, főleg Borsodban:

(Nagyobb méretben itt.)
A helyi és távolsági tömegközlekedési eszközökön kifüggesztett prevenciós kiadvány a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, a Borsod Volán Zrt., a Miskolci Városi Közlekedési Zrt., és a Heves megyei Agria Volán Zrt. támogatásával készült el.
Költői kérdés volna azon morfondírozni, vajon megkérdezték-e a fenti támogatók a borsodi buszsofőröket, milyen etnikum köréből kerülnek ki támadóik (és hogy ők a képen látható embertípusra panaszkodtak-e), nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez az akció is a magyarellenes polkorrektkedés áldozatává vált. Ugyanakkor persze árulkodó a képregényes megoldás, hiszen a képi magyarázat azoknak szükséges, akik nem tudnak olvasni - s rendszerint nem hat hónapos csecsemőket kell ilyesmikre figyelmeztetni.
Az viszont tényleg kérdés lehet, hogy ilyen képi megjelenítéssel vonatkoztatják-e magukra a figyelmeztetést az igazi célcsoport tagjai, akik évek óta azt tapasztalják, hogy rájuk nem vonatkoznak a gádzsók törvényei, mint ahogy az is, ki fogja felemelni a szavát az ellen, hogy alaptalanul kriminalizálnak egy embertípust a haj- és bajuszviselete ürügyén, mi több, az egész magyarságot, hiszen ez a képregény (és ennek az előző részei) azt állítja, mi támadunk napi rendszerességgel mentősre, tűzoltóra, buszsofőrre. Talán az LMP fog tiltakozni az antimagyar vád miatt? Vagy az Amnesty, netán Bauer Tamás? Esetleg Tom Lantos unokája vagy maga Paul Lendvai? Lehet találgatni.
Frissítés #1: Íme a tavalyi matrica. Ebből kiderül, hogy a tanár- és orvosverésekért is a magyarok a felelősek:
(Nagyobb méretben itt.)
Frissítés #2:Egy kedves olvasónk korrigálta a magyarellenes plakátok egyikét, így már megfelel a valóságnak a helyzetábrázolás:
Frissítés #3: Egy másik olvasónknak köszönhetően kiderült, még az uzsorások (s azok áldozatai is) közülünk kerülnek ki, sőt nyakukban keresztet viselő kopaszok (azaz "nácik") foglalkoznak ezzel "tipikusan magyar" tevékenységgel:

A kép forrása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának uzsora elleni naptára (tehát ugyanazok műve ez is), mely nagy méretben (több hasonló képpel együtt) itt tekinthető meg.
(Kuruc.info - Police.hu nyomán)