2011-08-13

Az alsóosztálybeli zavargások egy beteg társadalom terméke.*london*


Mint az kiderült az őrjöngők között rengeteg a fiatal, akiknek erőszakos tettei nem a kormány ellen irányultak, hiszen ha így lenne, akkor a Buckingham Palotát gyújtották volna fel. Itt főleg a szegényebb réteg, ennek a romlott civilizáció terméke mozdult meg, tört-zúzott és gyújtogatott, s ennek a levét bizony a középosztály fogja meginni. Hogy miért?
Mert az uralkodó elit terve az, hogy valamilyen ürügy folytán a társadalmat teljes kontroll alá hozza,  és most tessék, itt van. Itt van, mert ezek a szerencsétlenek okot szolgáltatnak arra, hogy akár statáriumokat hirdessenek, megerősítsék a rendőrséget és végre így megszülethet a rendőrállam, amit már mióta kiakarnak terjeszteni az egész világra.
Csak arra várnak, hogy meglegyen a probléma és a problémát a szerencsétlen szegény réteg tagjai kínálják, akik nagyon dühösek, mert nekik nem adatott meg az, ami másoknak kijár, erre válaszként kimegy őrjöngeni az utcára, az elit meg kezeit dörzsöli, hisz tudtukkal a középosztály nem szereti ha felrobbantják a boltját, így a tőlük kívánt és a várt reakciókat kihasználva az Elit felkínálja a megoldást: szorosabb kontroll a társadalom körül. És ez a kontroll olyan szoros lesz, hogy mindenkit megfolyt.
A Brit társadalom alja, sajna szerencsétlenségére még rosszabb körülményeket vívott ki magának. London olyanná vált, mint egy rossz zombis film, az átlag embere, meg üdvözölte a „fekete sereg” embereit, akik rendet csináltak.
Valójában az Elit imádja ezt a helyzetet, s volt is egy pár szemtanu, akik panaszkodtak, hogy a rendörség sok ideig nem is csinált semmit. Hát vajon miért? Hagyták, hogy egy kicsit elszabaduljon a pokol, mert ha a zavargásokat gyorsan elfojtják, akkor nincs miért a rendörállam. Ezzel a trükkel harcolták/harcolják ki a tömegből, hogy „CSINÁLJANAK MÁ’ VALAMIT”!
Probléma –Reakció­- Megoldás !!! Hát nem örögi….? Még több drákói jogszabályok születhetnek meg a Parlamentben a közbiztonság neve alatt, amiket eddig nem szívesen várt volna a nép, de ezzel a zombis jelenettel már egészen más a helyzet….most ez már mindenkinek jó. Hát így manipulálják a középosztályt, hogy hozzájáruljon a saját leigázásukhoz.
Aztán voltak olyan oldalak, amik arról szóltak, hogy az újságírók fizették le a fiatalokat azért, hogy menjenek és gyújtogassanak, tehát felülről is segítették a zavargást...ami erről viszont meggyőzött az egy nemrég látott videó volt, ami egy korábbi hasonló tüntetésen zajlott, amin az egyik kapucnis fiatal kilép a tüntetők közül és sunyi mód át megy, át áll az akciós rendőrökhöz, akik meg hátveregetve átengedik. Döbbenetes, nem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,????????????????????????????????????????????????????????
****aranykor****-