2011-08-09

A háttérhatalom bekeményített




egyre nagyobbat harap belénk az árnyékkormány...és kinek vagy kiknek kellene megállítani ezt?

A csőddel és az Egyesült Államok jó hitelminősítésével való pánikot arra használják, hogy az USA történelmének valahai legnagyobb költségvetés tervezetét és egyéb intézkedéseket, a stagnáló bevételek és akadékos kongresszusi tagok ellenére keresztülnyomják.
Nagyon érdekes dolgok születtek az elmúlt napok során Amerikában, megerősítve azokat a véleményeket, amik arról szólnak, hogy igenis létezik egy árnyékkormány, amely szép csendben egy diktatórikus birodalommá formálódik, melynek hatalma egyre kevesebb létszámú elit kezébe koncentrálódik. Ugyanis mesterségesen létrehoztak egy új tekintélyelvű ügynökséget az úgynevezett „Szuper Kongresszust”, amely hat republikánusból és hat demokratából plusz az elnökből áll.
A háttérhatalom bekeményített
Ez a szuper kongresszus valami olyasmi, mint ami nálunk a Lisszaboni szerződés, amely szintúgy a nemzetállamok szuverenitását bitorolja és úgy, ahogyan az „Európai Egyesült Államokban” is fog történni illetve már történik is, úgy az Amerikai Egyesült Államokban is ez a szuper bankár elit egyre nagyobb hatalmat nyer meg magának, különféle ügyes bajos-húzásokkal, ahogyan most is tette ezzel a „szakadék szélén” című színházi jelenettel,- csendes hadműveletekkel a nép feje felett, miközben alszik..
Ennek a mindeddig idegen, diktatórikus és illegális módon megjelenő Szuper Kongresszusnak szuper hatalmi hatásköre van, mely teljesen megtagadja az amerikai nép jogait, valamint népszerűtlen és alkotmányellenes törvénytervezeteket nyom le az emberek torkán: bevándorlási törvényt; új adórendszereket, mint például a szén-dioxid adót, amellyel főleg a középosztályt célozzák meg, hogy még több pénzt szedjenek el az emberektől tovább gazdagítva ezzel a Wall Street-et; a fegyvertartás még erősebb ellenőrizhetőségét, jogok megvonását stb.; és a Codex Alimentarius még inkább érvényre juttathatóságát, amit eddig nem nagyon sikerült az eddigi kongresszus alatt.
Mostanra már más szelek fújnak és sokkal erősebbek. A Szuper kongresszus a mostani kongresszus felett fog működni, egy szűk csoportot képezve, melynek feladata a globális elit napirendjének megfelelése és azok életbelépetése, legyőzve minden akadályt, ami mindezeket megnehezítette...mostanáig.
A szélsőségesek központjában a következő árulók és állami terroristák állnak: Barack Obama, Harry Reid, John Boehner, Eric Cantor, Mitch McConnell, Hillary Clinton, Dick Cheney, George W. Bush és más a totalitárius államhoz hű tagok, akik mind támogatják az amerikai nép vagyonának átruházását a csaló bankoknak; a fiktív terrorizmus ellenei háborút; a megfigyelési bizottságokat és a hamis terrortámadásokat és egy új alkotmányt, amelyet nem szavazás útján léptetnek életbe.
Ha nem kezdődik meg egy világméretű ellenállás, akkor szépen lassan egy globális totalitárius kormánnyal találjuk szembe magunkat. Nem tudom, hogy mennyi időnk van, de szerintem arra nincs időnk, hogy Orbán Viktorék függetlenedési harcát megvárjuk, mert ha igaza van Drábik Jánosnak és ez a kormány tényleg jót akar, akkor is száz év mire itt valami történik.
Nem várhatunk a kormányra és marhára nem értek egyet Drábik urasággal, hogy bízni kell bennük és várni és várni és segíteni őket meg miegymás. Erre nincs idő! A háttérhatalom egyre erősebb, egyre nagyobb hatalmat szerez meg magának és egy kis mitugrász Viktort simán elsöpörnek. Drábik János önmagának mond ellent. Hol szidja a kormányt, hol segíti.
Az események azt mutatják, hogy sürget az idő, hisz hasonló folyamatok fognak lezaljani az "Európai Egyesült Államokban" is!!
Csak nézd meg mit csinál ez a sátánista szekta Elit Líbiával….hát tönkreteszi azt, ami neki nem tetszik…..hát mit akar itt egy Orbán Viktor? Ha sokat ugrál, lelövik mint egy kutyát, vagy lezuhantatják a gépét! Fúúúú nagyon felidegesített a Drábiknak ez az ellentmondásokkal teli hozzáállása, ami nem is jelenthet megoldást….. Ő csak ebben a rendszerben gondolkodik, és azt hiszi, hogy politikai ügyesedésekkel meg lehet vívni ez a háborút, de a történelmi példák azt mutatják, hogy NEM LEHET!
A háttérhatalom ellen vívott harcban, csak mi emberek együttes erővel lehetünk/lehetnénk győztesek, nem pedig a politikussal. A politikust lelőhetik, a tömeget nehezebb kordába tartani, ha már felébredt és együttműködésük nélkül pedig mit tudnak csinálni? Ez a háború nem a politikus miatt- és ellen folyik, hanem mi közemberek ellen. Mi magunk teremtettük ilyennek a világot, nekünk is kell megjavítani a tudatunk felemelésével. Nem pedig várni a politikusokra....ez baromság!!!
És egy kis pesszimizmus...
Egyébként abban sincs hitem, hogy az embereknek sikerül elsöpörni ezt az Új Világrendet….én abban hiszek, hogy az emberiségnek meg kell szenvedni az elkövetkezendő dolgokat és majd utána jöhet egy új világ, amit aranykornak is nevezünk.
írta: AnathDas  ARANYKOR