2012-03-03

Minden vírus és baktérium által okozott betegség gyógyítható*******

MMS
MMSA kutatások szerint, a rákkialakulásának elsődleges okaként a vírusok és baktériumok bizonyos fajtái szerepelnek. A rákos, és vírusok által megtámadott sejtek pH-értéke 7-es alatti, vagyis savas kémhatásúak. AzMMS ezeket a sejteket, és a szintén savas kémhatású vírusokat és baktériumokat támadja meg, így nem csak rák, de egy közönséges influenza ellen is alkalmazható. Általánosságban, minden vírus és baktérium által okozott betegség gyógyítható vele, de az örökölt, vagy szerzett genetikai sérülések okán kialakult rákos megbetegedések esetében ne várjunk átütő eredményeket!

/Tulok/


Jim Humble

Ez a használati utasítás arra jó, hogy ha magad szerzed be achlordioxidot (ClO2) és kevered Nátriummal (Na), úgy hogy28%-os legyen, megtudhatod, mire használható.
A kereskedelemben megvásárolható már NaClO2 (Nátrium-klorát) formában beszerezhető, és van hozzá használati utasítás. Tehát, gyakorlatban ez úgy működik, hogy egy csepp MMS egy csepp 50%-os citromsav kell az oldathoz. A citromsavat aktivátornak is nevezik. Az elegyet keverés után ca. 30 mp ig állni hagyjuk, esetenként 3 percig is, a szag miatt, majd elfogyasztjuk, vízzel, vagy valamilyenalkoholmentes üdítővel.

Az NaClO2-t használhatod Turbó Plusz felhasználásban is, ebben az esetben a citromsav helyet 5%-os sósav (HCl) használható aktivátornak. 1:1 keverési arányban.

Rákos betegeknél a leggyakoribban óránkét egy cseppel célszerű kezdeni. Ami az első nap eléri a hat cseppet. Ha rosszul lesz és hányni kezd, akkor csökkenteni kell a napi adagot, majd javulás után fokozatosan emelni 15 cseppig óránként. Ha a beteg jól érzi már magát befejezhető a kúra. Egy barátunk, a hererákját egy hét alatt kezelte ki, úgy hogy naponta óránként, (de. háromszor, du. háromszor), öt cseppet szedett, igaz hogy párszor rosszul volt, és hányt, de a rákos tünetek már nem kimutathatók nála.

Sokan fogják kérdezni, hogy az NaClO2 mért nem káros az emberi szervezetre, és mért csak a káros sejteket, baktériumokat és vírusokat öli meg? A magyarázata egyszerű! Próbáljuk nagyon érthetően leírni, hogy mindenki megérthesse, ha egy kicsit odafigyelt az iskolába a kémiai órákon.
Kezdjük az oxidálódással: minden oxidánsnak megvan a maga tulajdonsága, hogy elektronokat von el a másik anyagtól (ennek ellentéte a redukció). Az, elektronok azok részecskék, amelyek az anyag atommagjában lévő pozitív töltést egyensúlyban tartják negatív töltésükkel az elektronpályákon keringve. Ha valamely anyagból elvonjuk, az elektronokat az anyag redukálódk, összeomlik. Valójában nevezhetjük úgy is, hogy az elektron az a héj, amely a különböző más részeket átfogja és összetartja az atomot. Az oxidálódást szakmailag úgy nevezzük, hogy ORP (Oxidation Reduktion Potential)
Az oxigén rendelkezik a legmegfelelőbb oxidáló erővel a szervezetbe, feladata a szervezetben azt oxidálni, amit oxidálni kell, de emellett nem elég erős ahhoz, hogy a sejteket és más testi részt károsítsa. Az oxidálódás az oxigén által nagyon fontos, mert elemeket oxidál melyek károsak a sejtjeinkre és így felügyel arra, hogy a szervezetünk életben maradjon. Az oxigén ORP erőssége 1,3 Volt. Ez, az oxidálási feszültség, amely elég erő ahhoz, hogy a szervezet által termelt mérgeket oxidálja, ami majd a szervezetből kiválik, anélkül hogy a sejtek és a hasznos baktériumok megsérülnének, és amire a szervezetnek szüksége van a zavartalan működéséhez. Ha az oxidációs erő magasabb, mint 1,3 Volt, sérül a szervezet, elpusztulnak a hasznos baktériumok és a test beteg lesz. Ez akkor történik, ha szervezet nagyobb adag oxigén belégzésnek van kitéve. Legtöbbször a saját szervi szabályzásnak sikerül megakadályoznia, hogy túl nagy adag jusson az emberi szervezetbe. A chlordioxid ClO2 oxidáló ereje, ORP-jemessze az oxigén alatt van ugyan is ez csak 0,95 Volt. Ez által lényegesen gyengébb, mint a belélegzett oxigén. Az emberi testben nincs olyan anyag, amit ne tudna oxidálni, de természetesen ezek nem a hasznos baktériumokat, sejteket jelentik, amelyeket csak 1,45 Volt felett lehetséges tönkre tenni. Ez az, amit egyszerűen meg kell érteni, hogy mért nem káros az emberi szervezetre a chlordioxid, vagy az MMS.
Mégis, hogyan lehetséges, hogy a betegségeket előidéző baktériumokat, vírusokat, parazitákat és mikroorganizmusokat elpusztítja? Azért, mert más a felépítésük. Ezek nem használnak oxigént így lényegesen érzékenyebbek, mint a test sejtjei vagy a hasznos baktériumok, amik oxigént használnak. Így a kórokozók nem tudnak az ORP 0,95 Volt ellen védekezni. Egyszerűen elpusztulnak anélkül, hogy a szervezetbe kár keletkezne. A chlordioxid pedig közönséges konyhasó formában kiválik az emberi szervezetből.

Remélem, hogy e rövid magyarázattal érthető mindenki számára a hatásmechanizmus.

Ha valaki ismer kémikust, kérdezzen utána, de ügyeljen arra, hogy ismerje szakmáját, mert a tapasztalat azt bizonyítja, hogy nagyon sok kémikusnak halvány fogalma sincs az Chlordioxid ról.

Aramis

Beszerezhető: Link

Vélemények:

Link
Link
Link
Link
Link
Link
Link
Link
Link
Link
Link
Link

FONTOS: Az MMS-t háztartási, víz tisztítószerként árulják. A weboldalon taláható leírások Jim Humble-től származnak, informatív jellegűek és semmiképpen nem helyettesítik az orvosi ellátást.

/Tulok/

Utólagos kiegészítés:

A klausuralis gyógyászat az elmúlt 200 évében nem sokat változott. Ha egy ágazat profit vagy is haszon orientált nagyon nehéz kézen fogható eredményeket felmutatni. A chemotherapia egy a sok közül. A terápia sikeres csak ép a beteg nem bírta ki. De nem akarom kifogásolni és lebecsülni a gyógyítani akarok munkáját, a szervezet igen erős, és a gyógyítani akaró orvos tehetetlen.
Csak röviden: az orvosi kamara előírja, hogy mely betegségeket milyen terápiás kezeléssel és gyógyszerekkel végezheti el az orvos, ha nem ezt teszi és a beteg, mondjuk, meghal, vagy más betegségei alakulnak ki, az orvosi kamara megvonja a felelőségi biztosítását az orvostól, sőt előfordul, hogy felmentik a tevékenységéből. Ezt viszont nem hajlandó csak nagyon kevés orvos vállalni, így a beteg helyzete kilátástalan, gyógyulásra esélye kevés. A gyogyszeripar haszon orientált, a részvényesek részesedést várnak évvégén. Így természetes hogy nem a beteg áll a gyógyítás központjában, hanem a haszon. Hozzá tartozik az is hogy a jelenlegi uralkodó körökben az a vélemény, hogy túlnépesedés van, tehát a gyógyszeripar áll szolgálatukra. De nem sorolom, mert az összefonódás hosszú, akit érdekel, járjon utána.

A rákos megbetegedéshez még annyit hogy Dr. Alfonz Weber a legrosszabb időben fedezte fel a rákos megbetegedések okozóit. Ebben az időpontban osztogatták a kutatásokra a nagy pénzeket, úgyhogy felfedezéséről senki nem akart tudni, sőt még azok, sem akik a kutató munkájában segítették. Itt küldök egy pár linket tessék utána nézni. Sok sikert és az esetleg betegségben szenvedőknek jó javulást kívánok, ha sikerül a világról alkotott képet a fejében helyre tenni.

/Aramis/

Link
http://www.hoffnung-bei-krebs.com/Alfons-Weber.html
Link

Link
Link

FORRÁS
http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=143