2011-12-25

Demokráciát********,,,????????????

Demokráciát! Demokráciát! Demokráciát! -üvöltötte a nép, ami sajnos elhitte azt a sok butaságot, amit az Elit a "demokrácia" hamis képzete köré szőtt.
A demokrácia csak duma és eszköz arra, hogy képlékennyé tegyék a politikai szférát, hogy nehogy valaki megerősödjön és ne adj' Isten, ha valamit az ország érdekében tenne, amivel a külföldi "befektetők" érdekeit veszélyeztetné, akkor gyorsan leváltható lehessen. Mindezekért kitalálták ezt a legrosszabb államformát a demokráciát, amivel a népeket megmozdítva, bármikor ha szükséges, félreállíthatóak legyenek az "imposztorok". De ezt Aaron Russo is már elmondta: a demokrácia az Új világrenddel és rabszolgasággal egyenlő. Nézd meg a videó részletet itt
Ez volt az Elit fő szándéka, de magának a demokráciának még nagyon sok hátulütője van.
A védák a Kali-yuga emberének alkotmányánál magasabbra teszik a lécet: A Védikus szentírások és a szaktekintélyek tanításai szerint a népesség nagyobb része képesítetlen szaknévensudra, aki nem érti az élet értelmét, aki vezetésre szorul és akit ha szabadon engednek, csak az érzékkielégítésért tevékenykedik. Sajnos a Kali-yugának köszönhetően a kormány mögött is sudrák, képesítetlen személyek ülnek így elképzelhetjük, hogy védikus szempontból milyen szerencsétlen helyzet állt elő.
A mostani úgynevezett demokráciában a vak többség jelöli ki magához mérten vak vezetőt. Jelenleg sem a vezető, sem pedig a vezetett nincs tisztában az élet céljával, hogy hogyan kell irányítani a világot, hogy mindenkinek jó legyen; ki Isten és mi a kapcsolata vele.
Ez egy fej nélküli társadalom, ami egy idő után az árokba fog esni és összetöri magát. 
A védikus kultúra, -amely történelmi idők előtt az egész világon uralkodott, mesébe illő módon -egyetlen egyféle vezetési formát fogadott el és ez aMonarchia volt, amely felett egyetlen erőskezű király uralkodott a bölcs személyek jóváhagyásával, akik Isten törvényei szerint gondolkodtak, mindenki javát szolgálva.
Ők voltak a társadalom fejei a bahmanák, az uralkodó volt a társadalom védelmező karja, aki betartatta és végrehajtotta az isteni törvényt a RENDET, majd ott voltak a termelők, a földművesek és a kereskedők, akik a társadalom gyomrát jelentették és mindenkit elláttak élelemmel. Aztán végül, de nem utolsósorban ott voltak a sudrák, akik pedig a két kezükkel szolgálták a társadalmat az egész rendszer lábaként, ami szintén rendkívül fontos volt az emberi társadalom életcéljának beteljesítéséhez, ami pedig az volt, hogy hazamenjenek, vissza Istenhez.
Mint mondottam volt, ez egy fej nélküli társadalom, hiszen nincsenek isteni tulajdonsággal felruházott emberek, akik tudnák, hogyan lehetne elégedetté tenni Istent, amivel mi magunk is elégedetté válnánk.
A demokrácia egy olyan államforma, amelynek köszönhetően sérülékenyé válik a nemzet, ezáltal ki van téve a külső befolyásolhatóságnak -lásd napjainkban, ahol ostobák és agymosottak mondják meg, hogy mi az út, mi az élet és halál.
Én csak abban bízom, hogy a jövő emberei nem az úgynevezett demokráciáért küzdenek majd, hanem visszatérnek az isteni rendhez, ami egyedüli REND. Az összes többi "rend" végső soron csak káoszhoz vezet. A védikus kultúra egy ilyen RENDvolt és működött egészen a Kali-yuga kezdetéig, amikor beszennyeződtek a bráhmanák, eltűntek az erőskezű uralkodók és megjelentek a démonok, akik saját kedvükre formálták a világot és beállították a "démonkráciát".
A jelen civilizáció elvesztette a célt és ezért kiigazításra vár, ami reméljük mihamarabb bekövetkezik egy isteni közbeavatkozással.
FOR *ARANYKOR*