2011-12-04

MARS

Emberek 50 éve látogatják a MARS-ot

képeket videot itt találod
http://vilaghelyzete.blogspot.com/2011/09/emberek-50-eve-latogatjak-mars-ot.html

Emberek 50 éve látogatják a MARS-ot
MAN ON MARS - 1962. Május 25-én ember landolt a Marson. Amerikai, orosz és kínai asztronauták.[Image]
SZENZÁCIÓ KELLENE LEGYEN, IGAZ ? EZT A BESZÉLGETÉST ÉRDEMES VÉGIGHALLGATNI! Akik szerint meg a Föld még lapos....azok kattintsanak át a valóvilágra...:)
NYISSÁTOK KI AZ ELMÉTEKET, AZTÁN NÉZZETEK UTÁNA TI IS A DOLGOKNAK!Aranyi László társaságában, aki dolgozott a NASA-nál,  a Brit Királyi Bolygókutató Társaság és a New York-i Tudomyányos Akadémia tagja.
Aki érdeklődik a téma iránt, biztos találkozott már azzal a felvétellel, amit a NASA-tól még régebben "lopott ki" egy ott dolgozó ügynök.
Ezen látható a landolás, 20C fok körüli hőmérséklet, és a legmegdöbbentőbb, egy föld alatt lévő valamilyen élőlény ahogy elmenekül az érkezők miatt....(a videón 2:00 körül látható).

Azóta kiderült, hogy igazi a videó és nem tagadják a felvétel eredeti voltát. Egyszerűen csak nem csapnak neki túl nagy reklámot. Pont ahogy a Roswell-nél lezuhant tárgyról 
(mivel azóta feloldották a titkosságát) is elismerték, hogy földönkívüli űrhajó volt és 60éven át hazudniuk kellett.

Mik derültek ki azóta: Van víz a Marson, vízjég és nem Co2 alapú, egyáltalán nem csak vörös színű a bolygó, mint ahogy a retusált képeken láttatni akarják. Persze ez nem meglepő, hiszen a Holdról is tudjuk, hogy az sem kifejezetten szürke és sötét, hanem élénk és gyönyörű kékes színek is vannak rajta). A NASA szándékosan közöl mindent fekete-fehérben...
http://www.marsanomalyresearch.com/index.htm[Image] ... [Image]
EARTH liquid water lake surrounded by forest MARS liquid water lake surrounded by forest[Image] ... [Image]
MARS unidentified forest growth .... MARS unidentified forest growth
[Image]

A Marson kékes és fehér az ég, erdők is vannak és folyók. A marsi jégsapka megolvadásakor tengernyi árvizek alakulnak ki....
Erről már mindenkinek tudnia kellene, igaz?

De mégsem.... Furcsa, mert ősi civilizációink is eljutottak már oda, aminek számos nyomát találták meg a bolygón (legérdekesebb az egyiptomi Királyok völgyében lévő hatalmas szobrokhoz hasonlító építmények a Marson....) Ezen meg sem kell lepődnünk, hiszen származásunk is földönkívüli eredetű, (de ez egy bonyolult sztori..nézzetek utána).
Javaslom Stewart Swerdlow beszámolóit, videóit, melyekben elmeséli miben dolgozott együtt a CIA-val a Montauk Projectben....(ez egy eléggé ismertté vált történet, mert olyan dolgokat alkottak, amiket nem tudtak ellenőrzés alatt tartani és újságcikkek, beszámolók tömegei jöttek létre.)

VIGYÁZAT!
HA MEGHALLGATOD EZT A 1,5 órás INTERJÚT (STEWART SWERDLOW), MINDEN, AMIT EDDIG TUDTÁL A VILÁGRÓL (illetve amivel teletömték a fejünket) MEGVÁLTOZIK


[Image]
Sajnos ezek a videók csak angolul elérhetőek, ezért nem is csodálkozom, ha kis hazánkban elég homály és elzárkózás tapasztalható bármi UFO és földönkívüli dolog iránt, hiszen azzal sem vagyunk tisztában, ami közvetlenül körülöttünk történik és a bőrünkre megy, nemhogy földönkívüli események érdekelnének minket.....

Akik régebben kutatják a témát, mindig örülnek, ha valami kiderül, amit korábban csak apró mozaik-bizonyítékokból próbáltunk bizonygatni. Milliónyi hamis felvételt készített a NASA, hogy eltakarja a valóságot, ezért nagyon nehéz a tájékozódás, de egyre több minden derül ki, sőt ők maguk hoznak nyilvánosságra.
Aminek érdemes utánanéznetek: Google:
- ez a landolás 1962. május 25.
- Montauk Project
- Stewart Swerdlow
(szerencsére tudtam kommunikálni vele és megerősítette, hogy valódiak az állításai és mivel ő is a Montauk Project-nek áldozata lett és évekbe tartott míg kiheverte az elme-befolyásolást, ma már bátran veszi fel a harcot, hiszen hamarosan úgyis "minden" ki fog derülni, mondja....:)

- Tithonia (ez egy város neve a Marson !!!)
MORE MARS ANOMALIES HERE - MÉG TÖBB INFORMÁCIÓ ITT
[Image][Image]Bejegyezte: SBG Buddha dátum