2011-06-11

bilderberg-találkozó 2011


bilderberg-találkozó 2011

A mainstream médiák elakarják hallgatni a Bilderbergesek hatalmát és azt mondják, hogy nincs befolyásuk a világ eseményeire, de a résztvevők listája igencsak ellent mond ennek az alaptalan állításnak, hisz a világ legnagyobb, legbefolyásosabb emberei, s cége jelen vannak a világ minden tájáról és ha valaki ezután azt mondja, hogy a gyűlésen elhangzott dolgok nem jelentenek túl sokat a világ alakulásában, akkor az hülye.
Jeff Bezos,  CEO of Amazon.com alapítója, Chris R. Hughes, Facebook egyik alapítója, Eric Schmidt, Executive Chairman of Google, Craig J. Mundie, Chief Research and Strategy Officer a Microsoft Corporation-tól, és Reid Hoffman, a LinkedIn alapítótagja és igazgatója. Mind az öt világ legnagyobb vállalata is jelen van.
Az European Commission elnökhelyettese, az European Council elnökhelyettese, a Director General of the World Trade Organization, az European Central Bank elnöke, a The World Bank elnöke, és a Executive Director of the United Nations World Food Programme. National Bank of Belgium, a Nordea Bank of Denmark, a Deutsche Bank, az z AB bank of Sweden, the Oesterreichische Kontrollbank AG of Austria, és a Portugal Bank.
Nagy levegő...
Német és az olasz gazdasági és pénzügy miniszter, a British Chancellor of the Exchequer, a Governor of the Bank of Canada, az Egyesült Államokbeli Secretary of the Treasury és még kicsoda....a Federal Reserve képviselete. A Barclays bank elnöke, a HSBC elnöke, a Goldman Sachs elnöke, a CEO of TD Bank Pénzügyi csoport, a Citigroup elnöke és a Chase Manhattan Bank alapító tagja és elnöke.
Hú...és ezek után valaki azt mondja, hogy nincs összeesküvés, az tényleg nagyon ostoba...és ezek minden évben összejönnek és ezzel párhuzamosan egyre több a politikai feszültség, egyre nagyobb az államok eladósodása és megannyi más problémák vannak éhínség stb. Kétlem, hogy a problémák megoldásain dolgoznának. Ha azt tennék már rend lenne.
A világot irányító háttérhatalom hálózatának fontos részét képezik azok a fórumok, ahol a nemzetközi hatalmi elit vezetői megvitatják az általuk kidolgozott stratégia részleteit a végrehajtásukért felelős személyekkel. E fórumok közé tartozik az ún. Bilderberg Csoport és testvérintézménye, az Antoine Pinay volt francia miniszterelnökről elnevezett Pinay Cercle (Pinay Kör).
A pénzügyi oligarchia és a nemzetközi hatalmi elit különböző irányító csoportjai, valamint az egyes országok kormányzatainak és tömegtájékoztatási intézményeinek a vezetői, többek között a Bilderberg Csoport tanácskozásain beszélik meg hosszútávú elképzeléseiket és koordinálják nemzetközi szinten tevékenységüket. A Bilderbeg Csoport a New york-i Council on Foreign Relations-höz (CFR - Külkapcsolatok Tanácsa), és annak londoni testvérintézményéhez, a Royal Institute of International Affairs-hez (RIIA - Külkapcsolatok Királyi Intézete vagy más néven Chatham House), valamint a Trilateral Commission-höz (a Háromoldalú Bizottság), azaz a háttérhatalom legfontosabb szervezeteihez tartozik.
Maga a Trilateral Commission is a Bilderberg tanácskozásokból fejlődött ki és a Bilderberg Csoportnál is globalizáltabb fórumnak tekinthető, mivel Japánt is felöleli. Ezeknek a fórumoknak az a feladatuk, hogy közvetítsenek a szervezett pénzhatalom gazdasági-pénzügyi érdekeit, valamint a kamatkapitalista globalizáció általános érdekeit érvényesítő nemzetközi szervezetek között.
FORRÁS *ARANYKOR >

bilderberg gyűlés 2011 svájcban...ma ...és a káosz egyre nagyobb + három videó


- Azt akarták, hogy olyan súlyos legyen a válság, amely már rákényszerítheti a világra az új világrendet, amely a történelemformáló világerők különböző struktúráinak már 250 éve a legfontosabb világstratégiai célja. E stratégiának a lényege olyan, egy központból irányított világrend, egyfajta világállam létrehozása, amelyben a nemzetközi pénzkartell tartja az ellenőrzése alatt a pénzrendszert, és a szuper-gazdag pénzdinasztiák ennek a segítségével gyakorolják a politikai hatalmat is. Olyan kétpólusú világtársadalom létrehozása a céljuk, amelyben a pénzvagyon-tulajdonosok szűk érdekcsoportja gyakorolja a hatalmat, ellenőrzi a gazdaságot, és mindenki más tőlük függő, bérből és fizetésből élő alkalmazott, vagy még kiszolgáltatottabb helyzetben lévő segélyezett.
Ez meg egy másik videó a Bilderbergről
A mainstream oldalakon lejáratják azokat, akik összeesküvésről beszélnek és azokat, akik túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a titkos összejövetelek befolyásainak. De akkor miért aggódik az Elit? A montreal-i tanácskozáson Zbigniew Brzezinski arról beszélt, hogy veszélybe került az egyközpontból irányított világrend – az új világrend – létrehozása azért, mert az emberiség öntudatra ébredt és kezdi érteni, mi történik körülötte. Az Elit reszket, hogy kitudódik és felébred a világ észrevéve, hogy tényleg létezik a globális összeesküvés és e miatt minden megpróbál, hogy nevetségtárgyává váljon a "gonosz hatalmi elit teória"
FORRÁS *ARANYKOR *