2011-06-01

Vihar az ország közepén: késnek a vonatok*





2011. május 31
Az ország középső részén átvonuló vihar miatt a Budapest-Pécs vasútvonalon mintegy fél órát késnek a vonatok - közölte a Mávinform kedden délután.
A vihar több helyen megrongálta a biztosítóberendezéseket, emiatt a Budapest-Pécs vasútvonal több szakaszán is fokozott biztonsági előírások szerint közlekednek a vonatok. A meghibásodások miatt átlagosan 20-25 perces késésekkel kell számolniuk az utasoknak - olvasható a közleményben. Az időjárási körülmények ellenére a szakemberek folyamatosan dolgoznak a villámcsapások miatt meghibásodott berendezések helyreállításán.
Link



Részlet A POSTA OLDALROL.


Mennyire előrehaladott a technológia, azt tegnap is sokan megérezhették. A semmiből alakult ki megint zivatarfelhő és vihar, immár szokásos módon. Úgy tűnik, hogy igen közel van egy nagyobb erőforrásuk ezeknek, amelyet HAARP-olásra használnak és lokális meg tudnak küldeni vele Magyarországon egy régiónyi területet. A gyanú szerint ilyen energiát a dunai erőmű képes biztosítani, de nem valószínű, hogy a szlovákok kezelik a berendezést. Tegnap is a semmiből gerjesztettek viharfelhőt is indították meg. Úgy tűnik, hogy a Győrszentiván- Bratislava vonalon dolgoznak az ügyködők és a magyar mezőgazdaságnak bármikor képesek odaverni egy kis jeget, akár Martini nélkül is. A gyanú szerint tegnap is ez történt.

„Túlgerjesztik a Duna párafelhőjét – 2,5 GHz. Ha túl nagy a víztömeg, akkor Ács városánál a Móri árokba zúdul le, ha kisebb akkor a Duna meghúzza és fölötte Pestig zúdul.
A dolog lényege: ez nem földi technika! Valami kinti barom még 1968 körül megtanította nekik. A már létező párolgási csatornát meg lehet növelni. Impulzus MÉZERrel, növelni, túltölteni. Ezen viharok sajátosságai , hogy az óriás elektromos kisülések először magán a felhőn belül indulnak el álló helyzetben, aztán mozgásba jön Normál vihar csak mozgás közben tudja ezt.”


Nem szeretném túldramatizálni a dolgot, mert nem elég a permet, amit a nyakunkba szórnak mindenféle ismeretlen baktériumokkal, vírusokkal, amik vagy halálosak, vagy de, mikor egyre többeknek tűnik fel, hogy az időjárás vagy van, vagy éppen csinálják. A Duzzasztó erőmű energetikai rendszerét ’97 óta üzemeltetik és ugyan még nem teljesen bizonyos, hogy onnan megy a szükséges energia a „esőcsináló” rendszerükbe, de van rá jó esély. Oda kell figyelni rájuk! Ezt a technológiát hajókról is képesek lehetnek alkalmazni és nem véletlen, ha kondicionálnak az egyre fokozódó és szélsőségessé váló időjárási anomáliákhoz. Ők csak tudják, mire képesek a szerkentyűik.
FORRÁS