2011-06-03

Rendvédelmis Téged szólítalak.

Lehet, hogy ma van az utolsó esélyed?





Nekünk, akik tudjuk, hogy mi történik a „Való világban” és nem a „Mátrixban” élünk visszatetszést kelt a rendvédelmi dolgozók tüntetései.

Lehet, hogy általánosítunk és ezzel hibát vétünk? Talán, nem tudom. Az biztos, hogy az egész hercehurca legalább nagyságrendileg előre tervezett titkosszolgálati és politikai játszma. Erősen hasonlít a cigány gyilkosságokra. A regnáló hatalom szempontjából tökéletes: Harsogja csak média! Támadja csak őket a média! Támogassa csak őket a média! A nép erről beszéljen, ne betelepítésekről! Erőszakba torkollik? Az talán még jobb is! Akkor megmutatjuk, kinek is van ereje, akkor aztán senki sem beszél kilakoltatásról, háttérhatalomról!

A rendvédelmisek a megszerzett jogaikért, életük minőségéért állnak ki. Lehet sajnálni, lehet irigykedni, lehet utálni. Igazuk van, de óriási hibát követnek el! Ha most, ha csak most az egyszer nem szűkítenék le a problémát saját veszteségeikre, hanem előtérbe helyeznék a társadalmat, akit szolgálnak a nép talán támogatná őket.

Rendvédelmis! Téged szólítalak!

Mi a fontosabb? A rendőr, tűzoltó, stb. megélhetése, vagy népünk léte? Gondold végig alaposan! Mindkettő fontos, de a fontosságukat össze sem lehet hasonlítani! Ha nem lesz magyar nemzet, akkor kit fogsz szolgálni akármennyi fizetésért, nyugdíjért? A megszálló zsidót?





Rendőr, tűzoltó! Megtennéd? Szolgálnád azt aki eltünteti azt a népet, akit neked óvnod, védened kell?

Ne reménykedj jobb életben! Így ne! Így csak kiszolgálod a helytartó igényeit. Ellentét szítása történik nem látod? Szakszervezeti vezetőid csak játszanak veled!

Jobb életet, létbiztonságot akarsz? Mindenki azt akar. Ide születtünk, itt akarunk élni nem csak te! Hidd el mi is szenvedünk! Nekünk is drága a saját családunk jelene és jövője!




Ma nem állhatsz ki saját céljaidért. Mutass példát és állj ki az egész nemzetért! A transzparensen ne az álljon, hogy „Jajj, a nyugdíjam!”. Lássuk, halljuk, üvöltsd: MEGMENTEM NÉPEM, MEGMENTEM HAZÁM!

Így mentheted meg saját magad! Felléptél ellenünk, amikor a te érdekeid is védtük, amikor érted is kiálltunk. Most neked kell bizonyítanod és ha megteszed, ha nem csak magadért, hanem értünk is harcolsz mi ott leszünk melletted, de ne feledd: bizonyítanod kell! Nincs sok időd. Ma kell megnyerned a bizalmunkat, holnap már késő.




Fel fogjuk építeni új rendszerünket a nemzetünk javára és jó lenne, ha lenne számodra hely. Ez csak rajtad múlik!

Ameddig nem bizonyítod hovatartozásod a társadalomban, nem érdekel a sorsod, nem látlak, nem is létezel.
Mi, a nép nélküled is el fogjuk érni célunkat: az igaz magyar hazát!
FORR*POSTA*EGY OLVASO LEVELE *