2011-04-20

Itt győznünk vagy meghalnunk kell




„Hic vincendum aut moriendum est”
„Itt győznünk vagy meghalnunk kell”
*A magyar ősnépet ki kell irtani, hogy ne álljon ott a maga fennkölt gondolkodásával állandó figyelmeztetőül: Isten és ember közötti szer a szeretet, mely szerez. Teremt. Teremtés nincsen szeretet nélkül. Ez az Ige, s magyar őshitünk magja.*
Tomory Zsuzsa
Ma  senki nem vesz részt az ösi  beavatási szertartásokon, senki nem kerülhet kapcsolatba a Teremtövel. Már senki nem tudja, miért vagyunk a Földön.
Gondolkodásunkban vissza kell térni azokhoz az alapokhoz, amikor a nemzet még mentes volt ezektől a megnyomorító rögeszméktől, melyek kivétel nélkül gyönyörű jövőt ígérik, csak az eddig soha be nem fejeződő és járhatatlan út a véres jövö. Mindannyian láttuk a történelemböl, mi történt az ókori Görögországban és a Római Birodalomban, amikor más kultúra szokásait kezdték beengedni a saját világukba *Saul rabbi ámokfutása*– ugyanez történik ma Európával.


A zsidókeresztény eszme által megalapozott, az azt továbbvivő szekularizált ideológiák (kommunizmus, szocializmus, liberalizmus stb.) (haladás, egyenlőség, igazság, emberség) félrevezető eszméinek, a maguk egyszerre totalitárius, nihilista értékrendjének áldozatai Európa népei.Európa népeinek ki kell törniük e messianizmusok ördögi köréből. Mindezt elvették tőlünk a zsido  kereszténységgel, és mindenféle kapcsolatot elveszítve a spirituális és sakrális  valósággal és isteni eredetünkkel, itt maradtunk a kopár fizikai világban. Már nincs más célunk az életben, mint vaktában kóborolni és anyagi javakat gyűjteni,kiszolgálni aki ezt MATRIX világunkban biztositja .Hamis illuzionista  kényelmes életet élni – és ezt sokan találják kielégítőnek, sokan váltak igazán felszínes és egoista emberekké.. Ez a spirituális űr egyre nagyobb probléma most, hogy hatmilliárd ember lakja már ezt a bolygót, és szinte mindegyikük azzal van elfoglalva, hogy megszerezzen mindent, amire csak rá tudja tenni a koszos mancsát. Nem lehet úgy harcolni az egyik totalitáriusan diktatorikus  ideológia ellen, hogy közben egy másikért lelkesedünk, mert annak vége . A halálra itélt és máig kínozott magyar nép kiirtásán túl a hozzánk közel álló népek ellen is megy a harc. Ha még inkább közelebbről nézzük a történéseket, rá kell döbbennünk, hogy ezen népek legtöbbjének szent lobogója a piros-fehér-zöld, A nemzeteket  teljesen  kivéreztetik a héber irányitok. Az Isten már nem tud velünk kapcsolatba lépni, már nem hallja az imáinkat, mert a kapocs köztünk és közte lassan  elszakad .Erösitsük meg ezt a telefonzsinort nehogy azt vegyük észre,hogy a vonal másik végén csak a sipolás ismétli önmagát . Egzisztenciális válságban van a Magyar Ember,  senki nem tudja, mit gondoljon, mit mondjon, miben higgyen, mit tegyen. Ha az élet értelmét keressük, elég, ha a múltunkba nézünk, és megpróbáljuk követni ősapáinkat, akik még ismerték az élet értelmét. Régen csak egy íjunk és nyilunk és kardunk volt, de legalább tudtuk mire kell célozni.Ma már az ellenséget a gonosztevöt se ismerjük fel



.Értékrendünk teljes felbomlás alatt áll.A szerzés tulajdonlás ördöge felülirja a jozan ész törvényét . Az élet értelme, hogy tisztítsuk és segítsük a Magyar fajt, hogy felélesszük az ösi  kultúrát, amely által tisztulhatunk, fejlődhetünk és végül Magyarhoz méltová válhatunk. A népünk lassan elveszti egészséges életösztönének maradékát is a héber átprogrammozás álltal. Csak a hülyék és a „rosszul funkcionáló emberi lények” élnek félelem nélkül. A halál nemcsak arról szól, hogy hogyan halsz meg, hanem arról is, hogy hogyan éltél. Tehát ha azt akarjuk, hogy a mi ösi kultúránk maradjon fenn, akkor intoleránsnak és konzervatívnak kell lennünk, és elutasítani – esetleg ki is irtani – az idegen hatásokat ha nem hajlandok tolerálni a mi törvényeinket szokásainkat. Ha nem ezt tesszük buták, tehetségtelenek és lusták, minden esztétikai érzék és ízlés nélküli, fajilag összemosódott, vallásilag visszafejlődött irányithato kiszolgálo bio robottá válunk.       A nagy nap közeleg, a KOLLABORÁNSOK ÉS HODITOK  tette nyilvánvaló minden tiltakozásuk ellenére is. 







Félre, kislelkűek, akik mostan is még
Kételkedni tudtok a jövő felett,
Kik nem hiszitek, hogy egy erős istenség
Őrzi gondosan a magyar nemzetet!
Él az a magyarok istene, hazánkat
Átölelve tartja atyai keze;
Midőn minket annyi ellenséges század
Ostromolt vak dühhel: ő védelmeze.
Az idők, a népek éktelen viharja
Elfújt volna minket, mint egy porszemet,
De ő szent palástja szárnyát ránk takarta,
S tombolt a vihar,
Számtalanszor megpróbálták már elhazudni tőlünk kultúránkat, származásunkat, identitásunkat, ősvallásunkat. Hogy miért? A magyarság kiemelkedő értékeket őriz, hordoz és ad át a jövő nemzedékeinek. Ilyen értéknek vehető ősvallásunk is.Koppány és Asszonya áldozatának hatalmas voltát meg kell érteni , inkább vállalták a borzalmas halált, mint azt, hogy hátat fordítsanak népünk öröktől való Egy Istenének.





8-9 ezer évvel ezelőtt az Eurázsiai pusztában élő népeknek egy gyökérről eredő hitrendszer kötötte össze. Az ember elképzeléseit, vágyait hitétt.A harcosok hittek a (halhatatlanság, legyőzhetetlenség, egészség, örökélet, siker, természetfeletti erő birtoklásában) ki és mi a híd Isten és ember között? A táltos (régiesen: tátos) gyógyító, jós, tanácsadó, hagyományt őrző, tanító, (szent) ember. A magyarokra is jellemző,hogy volt egy ösztönös,asztrális kapcsolatuk a magasabb világokkal,de ez nem tudatosan felépített kapcsolat volt.

 

 

A MEGTÉVESZTÖ HAMIS KODOLÁSOK SE TUDTÁK EZT A KAPCSOLATOT FELÜLIRNI .Épitsük ujjá ezt  a táltosaink láto embereink segitségével.Szent István a táltos vallást soha nem tudta  megszüntettni, az tovább él a mai napig. Mátyás királyt is  táltosok veszik körül, a török elleni háborújában ők segítik, tőlük kapja az információkat.Szükségünk van a szent embereinkre hadban állunk .Ujjá kel teremteni hitünket a tradiciokban.Vezessétek a népet révedö tudos igazmondok .Hozzátok vissza bátor harcosaink szellemét .

 

 A vérszerződés megszegése

Géza fejedelem Koppányt nevezte meg a hatalom örököseként. Vajk ezt nem fogadta el, és Géza halála után erőszakkal ragadta magához a hatalmat Koppánytól. Ezzel megszegte a vérszerződést, ami átkot jelentett magára és követőire. A hit megkülönbözteti az égi világot az emberek földi világától. Ebben a világban az ember szorosan rá van  utalva embertársára, így kialakult egy szoros közösségi élet. Itt mindenki mindenkitől függött, s mindenkinek meg volt a helye és dolga a társadalmi rendszerezésen belül.Ez a rendszer felbomlot az illuzio, szerzés vágy világában álmodozunk és áttiporva másokon kiszolgáljuk az idegen eszméket .A tudatunk átalakitása évszázadokon keresztül megtervezet program szerint folyik .Komoly eredményeket értek el e démoni terv megalkotoi .A Magyarság nagy részének elveszet a nemzettudata .A pillanatnyi alprogram szerint élteti megrontoit .Tölük várva a csodálatos uj világot kenyeret és cirkuszt .Démoni szellemi programmok akadályozzák a felkent Isten álltal kijelölt vezetök müködését .Nincs igazi sakrális uralkodo réteg .A genetikai jegyek szellemi leépitése a kissebségi érzés korlátozza az igazi  vezetök kitermelődését .A fekete démoni mágia guzsba köti a vezetni allkalmas emberek elöre lépését .Hatástalanitani kell a varázst vissza küldve az ellen soraiba .Vetközd le végre Magyar a kishitüséged .A vezetök a vezetéssel a vezetés jol végzet feladatával vállnak a nép vezetöivé .A vezetö akaratát nem megmagyarázni kel az embereknek hanem valoban az isteni szentség támogatásával vezetni kell öket .Meg kell tanitani engedelmeskedni ujra a Magyart .Ujra kapcsolatba kell kerülni a teremtövel .A feladat védeni a hont a fajt a családot a nemzetet .Feltétel nélkül hinni az eszmében és a Nemzet a Magyar Nemzet szent eszmélyében Az öregisten segedelmével .


ÁLDÁS AZ ÉBREDÖKRE ,ERÖ A HARCOSOKNAK ,BÉKE A CSALÁDOKNAK .
AZ ÖREGISTEN ÁLDJA MEG NÉPÜNKET ,BÜNTESSE ELLENÜNK TÖRÖKET IGY LEGYEN
S.S.ANDORÁS