2011-04-14

NEMZETI KINOK


NEMZETI KINOK     
A magyar állam nagyon ért az ajándékozáshoz, ezért van az, hogy nincs egy üzlet, egy bolt, egy ipari létesítmény, amelyik magyar kézben lenne vagy magyar érdeket képviselne. A cégtáblák „kiejthetetlen, kitekert" idegennyelvűségük arról tanúskodnak, hogy ott, abban a vállalkozásban az idegen az úr! A magyar ember pedig a biorobot szintjére süllyedt! Az EU már régen itt van! Látni a cégtáblákon! Itt meg kell jegyeznem azt, hogy az EU, az Európai Unió nem azonos az EG-vel, a Közös Piaccal és nem is lesz soha sem az! Az EU pénznélküli politikai uralmi szervezet Európa bekebelezésére, a Közös Piac gazdasági szövetség, mely mögött a társországok tőkéje áll! Szégyen az a látvány, amikor politikusaink az idegen országban mint „kóborló ebek" kullognak a „morzsát adó nagy
pajeszos  testvér" mellett! Lesír a viselkedésükről, a hálaadó beszédjükből kiderül, hogy sokkal kevesebbnek érzik magukat, mint diplomáciai partnereik és azok lekezelő gesztusát az adakozásuk reményével kénytelenek elviselni. Ne legyen köztünk senki sem parazita, ne várjon arra, hogy ő majd mások javaiból jogtalanul részesüljön, ne bűntudattal, hanem öntudattal nézzen és nézhessen a másik magyar szemébe! Ez az új évezredünk lehet a bukásunk, a teljes megsemmisülésünk, de lehet a dicsőséges felemelkedésünk, a felvirágzásunk korszaka is! Ennek eldöntése a magyar népen, a magyar nemzeten múlik Ismerve múltunkat, tudjuk e nép számtalan megpróbáltatáson ment keresztül, de túlélte a történelem viharait, melyekben sajnos sok nép elveszett. Ha széttekintünk a világban az emberiség sorsát vizsgálva; nem sok jóval kecsegtet a jövő A megvalósítás.Nincsen szükség a pártpolitikájukra, mert a lerombolt, tönkretett országban munkahelyet nem teremtenek, kenyeret nem adnak a magyar ember kezébe, és jogtalanul használják a magyar nemzet vagyonát, amihez nekik semmi közük sincs! Ők a Parlamentben kb. 360 - 400 főből állnak,származásukrol lehetne családfát rajzolni . A körúton végigmenve koldus állít meg alamizsnát kérve. A Keleti pályaudvarnál, és találóan a Moszkva téren is, naponta gyönyörködhetnek politikusaink az általuk bevezetett "csajkarendszerben"! Az utcán fekvőket nem helyezik el szociális otthonokba .DE KÖZTERÜLETRÖL KITILTJÁK ÖKET. Az elitett  nem zavarja, mert őket testőrök repítik a lakás és a kormányépület között. A züllöttek bűzét élvezze csak a járókelő!. A nacionalizmus nem rasszizmus, hanem hazaszeretet! Az igaz, hogy a "vendég" idegen, még, ha felveszi az idegen országban az állampolgárságot, akkor is idegen marad. A német kormány az Arab Köztársaságból is kiváltja a halálraítélt német kábítószercsempészt azért, hogy egy idegen se' bántson egy németet! Ez a nacionalizmus! Azok a rettenetes állapotok, amik Magyarországon vannak, hogy a budapesti utcán lassan több a kéregető, mint a járókelő, hogy a magyar ember szolga lett a saját hazájában, az minden magyart arra kellene ösztönözzön, hogy valahogyan segíteni próbáljon a nemzeten Ma már jóformán nincs olyan komolyabb vállalkozás, amelyik magyar kézben lenne. Ha kimegy az ember az utcára, lassan már nem lát magyar feliratot. Ha valakivel szóba állok, az mindjárt azt nézi, hogyan csaphatna be..
 Lettünk hazaárulók és idegen bérencek ? Lettünk idegen, guruló pénzek gazdagjai, akik lelkünk és hitünk gazdagságával ki tudtuk volna fizetni az egész világot? De választások idején nem tudtuk kifizetni még az autószámláinkat sem. Mi akkor győzünk, amikor a magyar nép és a magyar történelem akaratából lelkiismeretvizsgálatot tartottunk. Ők áldozatokat várnak a rendszertől, mi áldozni akarunk a sajat  rendszerünkért. Pedig az ok nem politikai, hanem sokallta inkább lélektani. Az ok: a hit. A mi csodálatos, lebírhatatlan hitünk. Hitünk az eszmében. Hitünk a magyarság elhivatottságában. Tényezők lettünk ott, hol szegénylegényeknek és garabonciásoknak rágalmaznak bennünket. Legyünk már egyszer hősök önmagunkért, a saját fajtánkért. Fel kell  fokozni a népi energiákat, felfokozni a nemzetnek a saját erejébe vetett hitét. Járunk a  szent megszállottak fanatizmusával és a hívők lebírhatatlan hitével. Nem hiszek abban, hogy, hogy vannak történelmi véletlenek. Hittel hiszem azt, hogyha  egy NEMZETNEK  a szenvedés jutott osztályrészül, ez azért van, hogy a szenvedésekben a lelke megtisztuljon a történelmi feladatok megoldására.
-"Az a nézetem, hogy ezekben a nehéz és sorsdöntõ idõkben nem szépenhangzó és meggyõzõ programokra, hanem erélyes és gyors cselekvésre van szükség.
Nem az elõre bejelentett  programok és munkatervek, hanem a becsületesen és gyorsan végzett munka  és alkotások az ujjá alkotás Nemzeti központu vezetésének kéne irányitani az országot. A Nemzet vér a mi vérünkbõl és lélek a mi lelkünkbõl. Hazánkat a közös érdekek szálai, a maradek bolsevizmus leküzdésének érdeke  fûzi ossze. Amikor a magyar nemzet Európában a fennmaradását védi. Határainkon kívül élõ magyar véreink sorsát  különös gonddal kell kezelni. Eleget kell tenni a a magyar sors rendeltetésének, amit a jobb jövõ reményében a nemzet minden tagja ma készséggel  vállal, bárhol is éljen a világon. Nagyon sok kötelességünk van, amit maradék nélkül teljesíteni kel. A jövõben  mindent el kell követni azért, hogy  minden magyar egyformán részesüljön úgy a jóból, mint a rosszból, nem úgy, mint eddig, amikor kis rész élvezte az elõnyöket, a nép tömege pedig az élet árnyékos oldalán állt.



RÖGTÖNZÉS A LÉTRÖL NEMZETRÖL .
BARÁTAIMHOZ  
Improvizacio eletre elmulasra szerelemre hitre
Soha ne hívd azokat a Testvéreidnek, akiket nem kísértett meg egy isten vagy egy démon, olyannak aki sosem engedett a sors utolsó kísértésének
Szerelemhez ami nem ismer korlátokat és átnyúlik a Pokol és a Mennyország felett is. A férfinak és nőnek megpróbáltatásokra van szüksége és fájdalomra, hogy fejleszteni tudja magát. A mágusnak fel kell építenie a Szent ábécét a templom mélyén, mert a piramis szeme becsukódik . Azok akik remegve járulnak a Halál elé, álomvilágban élő, mazochista mesterek. Ők örökké áldozatok maradnak. Rettegnek azoktól akik megvilágítják a banálist és a megszokottat. Az emberiség addig nem ismeri meg történelmét, amíg nem érti meg, hogy prófétái hogyan mozognak együtt az áramlással. A Vágy és a Szerelem között az összefüggés a Felsőbbség…ami nem tűr meg szakadékot.
A gyenge és elveszett lelkek azok, akik képtelenek a szerénységre, arra hivatkozván, hogy nekik misztikus erejük van. Szüntelenül. Minden nap, minden egyes nap tégy meg egy lépést felé, és többé nem kell félned attól, hogy elbuksz. Utad során többször találkozol majd a semmi, az üresség alávaló és hitvány szolgáival, akik gyalázkodnak rajtad. Megpróbálnak az utadba állni, megpróbálnak eltiporni, maguk közé olvasztani, de ők gyengék. Lépj át rajtuk! Ne törődj velük. Dönts mindig bölcsen, szíved szerint, aztán indulj el a választott úton, míg újabb kereszteződéshez nem érsz. Egy pontból indul ki minden, de számtalan irányba. Teremtés és pusztítás, szeretet önzetlensége, harag birtoklása, önmagában semmi, amiben minden lehetősége rejtezik, minden, ami Van; az Egyetlenből Ered. A Szerelem az Erő, ami magában hordozza a végtelent, a határtalant, a minden lehetőségét, a minden tapasztalását, ezért minden tudás és minden bukás lehetőségét. A Szerelem .Szabadság, ami Akaratként nyilvánul meg. Aki a törvénynek ellenszegülne, akarat nélküli birka lény, aki fegyver ellen lázad, de maga fegyvertelen, felkészületlenül a harcra, csatázni mer, az elveszik! Penge a penge ellen Akarat az Akarat „ellen” képes szegülni, de ez nem harc lesz, hanem zene, ritmus, tánc. Tánc a Halállal, ami az Élet definíciója. Aki nem mer sem Élni, sem Halni; elveszik. Aki Él, „harcol”, majd Hal, azt a tánc végén Haza viszi az Út, ami Haza visz, és a „Szív” a Ház, ahol Ő lakik.
És pusztulni fog mindaz is, aki intellektuális illúzióját csillogtatja tompa késként, s e késeket belé mártva akarja elpusztítani Őt, nemes eszmék, csavaros eszmefuttatások köntösébe bújtatva a gyávaságot és félelmet. Fújd Fujd meg szabadságot jelző harsonád, emeld magasra a zászlót, hogy a számüzetésből összegyűljünk, hogy a világ négy sarkából összegyűljünk. Áldott légy,Öregisten  aki összegyűjti hűséges Népét.. Jöjjön el a te időd és lakozz újra a Városainkban és hozd el nekünk Könyörületed Hadd lássuk NÉPÜNKET AKIKA TE ERÖDDEL SEGEDELMEDDEL  felépítik a Fény Városát!. Az én utam a te utad. De nem csak a tiéd. Mindenki az utamat járja, akármit is hisz.. Minden nap tégy meg egy lépést felém, és ha így teszel, csak előre fogsz haladni, visszafelé sosem. Ne sajnálkozz azok felett akik gyalázkodnak rajtad! Felejtsd el őket és ne törődj velük, én emlékezni fogok rájuk ha eljön az idő! Hiába is keresel, mert már elejétől fogva benned voltam. Ha kiáltasz nem hallak, de ha csend vesz körül, meghallod hangom. Az égen megjelennek a lelkek vibráló fényei. Lassan, egymás után bukkannak elő, szelíden pislákolva, körülveszik a ragyogó holdat. Telihold van. Fénye bevilágítja az éjszakát. Ő a pusztító láva és a meleget adó tábortűz lángja.
Ő az ételben az íz és a szomjoltó édes forrásvíz.
Ő a tél és a nyár.
A szél és a báj.
A csend és a zaj.
A rend és a baj.
A fény és a setét.
A mély és a sekély
A zene és a tánc
A szabadság és a lánc.
A csók és a harapás.
Az ülés és a szaladás.
A kín és a kéj.
A szín és az éj.
életünk Kősziklája, és Pajzsunk ellenségeink előtt. Minden egyes imával testünket és lelkünket felajánljuk  a kezedbe .Ember Időtlen idők óta keresed de nem találod, pedig mindig is itt volt, de rejtőzködött. Most előlépett az árnyékból, mert eljött az idő. Nézz csak körül! Hát nem látod a fényt? Az óra ketyeg. A mutató a tizenegyesen áll. Mozdulj. Ő az ki világra hozza a dolgokat. Csak a hívásra vár. Várja, hogy gyermekei visszatérjenek hozzá .. Kardjával lesújt és levágja a nem odavaló dolgokat, levágja a nehezékeket. MA fényét, mely ott ragyog minden emberben. Fényből vagy te is. Csillag vagy. A világ a változásé, növeld hát a fényed! Emelkedjetek. Az örökös vágyódás pillanatának börtönében, önítélet rabláncaira ítéled magad. Mindenki az utamat járja, akármit is hisz.

S.S.ANDORÁS