2011-04-30

A LÁTÁS




A BE-látás (befelé látás),
Nem szabad elfelejtenünk, hogy: Énünk egy jelentős része szeret idegeskedni, nem akarja elengedni a félelmet, és kedvét leli az önsajnálatban. Ez a részünk az önző én. Ez egyáltalán nem a Magyar ember képmása. Amikor ezt elengedjük, igazzá kezdünk válni,  áldozatbol harcossá.Szabaddá tesszük a bennünk lévö igazságot .Amikor ezeket a cselekvésben megnyilvánulo  ajándékokat felajánljuk megnyitjuk magunkat a szükséges tisztulás szent folyamatára.és a Nemzet hasznára . Bízhatunk benne, hogy a Nemzet gyógyítással fog válaszolni ezekre a felajánlásainkra, pontosan felajánlásunk intenzitásának, negatívumaink elengedésének megfelelő mértékben. A BE-látás (befelé látás), a FÖL- felé történő ismerés) a bűntől való sebzettségünk beismerése után a bűnvallás erősíti meg a bűntől való elhatárolódásunkat, Mert lássuk be a mi bününk is ,hogy idáig jutott a Nemzet. A szabadítás, életünk megszabadulása, megtisztulása, megváltozása nem a mi művünk és erőlködésünk következménye lesz , hanem egyedül az összetarto Magyar szövetség   műve  lesz..Mert jönnek napok, amikor ellenségeid körülvesznek sáncokkal, bekerítenek és szorongatnak mindenfelől. Földre tipornak téged és gyermekeidet, akik benned laknak; nem hagynak benned követ kövön, mert nem ismerted fel öket. Ma nem élhetek tovább úgy, mint tegnap, és holnap nem élhetek a mai normák szerint.



Tenni kell mert elveszik a faj amit Magyarnak hivnak. Nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének.De a szabaditást csak közös erövel lehet véghezvinni.Drága ösi Szülöföldem kérlek, vedd birtokba egész bensőnket  (életünk  minden napját), és legyél számunkra az Első és az Utolsó! Vérünk erejében oltalmazz  minket . Miután megoltalmaztunk a férgektöl, patkányoktól, 

 téged. Ha lenne bátorságunk felismerni és elfogadni valódi állapotunkat; és képesek lennénk szeretni egymást és  önmagunkat minden nyomorúságunk ellenére, akkor fölhangozna  A Nemzet hivo ,siro szava, a lelkünk legmélyén. A démonizált vezetés engedelmesség útjára ösztönzi testvéreink nagy részét.Hát szabaduljunk meg tölük.Hát nem emlékszel Magyar mikor vágtato lovaink patái alatt szabjáink ,nyilaink erejétöl retteget a bennünket bánto beste idegen.Hát holl vannak véres lovaikon vágtato Nemzetünk bátor harcosai .Ujra kisdedek lettünk .A felénk nyujtott emlö nem Anyánké a spriccelö anyatej csöpjei között mérget lövel szánkba a beste kéjnö aki anyánkat probálja megszemélyesiteni .Keressük meg az igazi szeretö Anyánkat a szabad független Magyar  Nemzetet

.Nincs szükségünk nöi ruhába bujt anya szerepet játszo liberalis idegenszivü pojácákra . Engedelmeskedjetek tehát a Nemzetnek , az ördögnek pedig álljatok ellen, és futni fog tőletek. Közeledjetek a Magyarok Istenéhez , és ő közeledni fog hozzátok. Mindenre van erőnk - bármi megtételéhez kaphatunk erőt, ha a Magyarok Istenének akaratábol  megfelelően cselekszünk. A Magyar  embernek tehát kézbe kell vennie  önnevelését, felelősséget kell vállalnia önmagáért családjáért és a Nemzetért. Fel  kell öveznie elméjét és közösen  munkálkodnia  kell népéért. Röviden: meg kell birkóznia önmagával és a rablokkal. A Nemzetben hívő embernek, el kell hordoznia a  küzdelmes szolgálat terhét. A gondolatok és a fizikai test  fegyelmezése és edzése a katona  nélkülözhetetlen része.Ki fizikailag ki szellemileg tud a harcba részt venni .Ez adottság és alkalom álltal adot lehetöség .


Az eredmény az lesz, hogy Nemzetünket  isteni bölcsesség  fogja irányítani, fogékonyak  leszünk  az ösi  természetfeletti igazsá¬gok iránt, és éberen fogunk  őrködni a Magyar hon felett a  gonosszal szemben. Ha valaki beteg és nem veszi be az orvosságot, ne  csodálkozzon, hogy betegsége súlyosabb lesz.Az orvosságot szét kell osztani és élni kell vele mig nem késö. A Magyar  ember, aki megújult a Magyarságában, új szívet és új természetet kapott mert  többé már nem fél és ez a kulcs testvérek a hösi harchoz. Arra irányuljanak gondolataitok, ami igaz, ami tisztességes, ami  igazságos, ami tiszta, ami kedves, ami dicséretre méltó, ami  erényes és magasztos a Nemzet számára.


Külső életünk fegyelme teljes mértékben belső fegyelmünktől függ. Hogy valakinek külső cselekedetei  jóra vagy rosszra hajlanak-e, az belső életének, gondolatvilágának és vágyainak gyümölcse. Akinek a lelke  gonoszsággal van tele, lehetetlen, hogy hosszabb időn  át jót cselekedjék, mert nem teremhet a jó fa rossz gyümölcsöt, és a rossz fa jó gyümölcsöt. A jo Magyar ember gyümölcsöt termö fa .A gyümölcs édességét a következö generáciok fogják élvezni .  Belülről, az emberek szívéből származnak a rossz gondolatok amelyek gyümölcsei azok a rossz cselekedetek lopás, gyilkosság, kapzsiság árulás ,és egyéb  mindez a  rossz belülről származik.A fajtánk ne cselekedje ezeket mert méltatlanná válik Magyarnak lenni. De életre váltani csak  akkor leszünk képesek, ha megtanulunk engedelmeskedni az elfogadott igaz mi fajtánk beli vezetöinknek.Nem nekünk hanem a SZENT ÖSI ESZMÉINKNEK KELL KIJELÖLNI VEZETÖINKET.Mint ahogy a táltos elhivatotságát az Isteni szellem biztositja ,ugy a vezetöinket is ezen kijelölés álltal kel elfogadjuk.A Sakrális rend ösi kodok visszatérése alap feltétele egy élhetö Nemzetállam megteremtésének.
A MAGYAROK ISTENE VEZESSE LELKETEKET .
S.S.ANDORÁS