2011-04-25

A NEMZET EMLÉKEZETE.






A NEMZET EMLÉKEZETE.
Ha valami elégszer megismétlődik, egy morfogenetikus mező jön létre, és a rezonancia ezzel a mezővel növeli annak valószínűségét, hogy az esemény újra megtörténjen.
Morfogenetikus mező – Olyan energia-mező, mely által az emberi faj egyedei nem fizikai módon kommunikálnak egymással. A morfogenetikus mező metafizikai energia-formák összekapcsolódósából keletkező információs közeg: az emberi faj gondolatainak és érzelmeinek összessége akkor is kapcsolatba lép egymással, ha erre az adott ember nem tudatos. A tudatos emberek ezt a mezőt képesek nagymértékben pozitív irányba „hangolni”, míg egyes érdek-csoportok ugyanezt a mezőt használják alvó tudatok irányításához, médián, reklámokon és pornográfián keresztül”
Az események ugyanúgy képesek rezonálni, mint a hang. A számunkra hasznos tanitások és Nemzeti események ismétlése ösi szokások ujra teremtése. Rendszeres beszélgetések gyülések rendezvények növelik az ujra teremtés megtörténésének valoszinüségét .
Az események helyszínét morfogenetikus mezőnek, az ismétlődő események jelenségét pedig morfogenetikus rezonanciának nevezük.




Ha a morfogenetikus rezonancia elterjed, hatása minden időre és térre kiterjed. Növeljük ezt a rezonanciát mert média nélkül éri el testvéreink szellemi lényét .A szellem irányitja a fizikai test cselekedeteit igy megszünik a passziv cselekvö képesség idöszaka .

Ha létrejön egy morfogenetikus mező, azonnal hatást gyakorol minden más helyre.Nincs térbe idöbe távolságba akadály. A megteremtett MEZÖ REZONANCIA soha nem vész el és szabadon akaraton kivül terjed. Tudatott fizikai tenni akarást idézve elö a befogado Magyar intenditást hordozo átkodolt testvéreink szellemi és fizikai valojában .








Nem kizárólag a DNS felelős azért, hogy a családtagok hasonlítanak egymásra, hanem a  családi nemzetségi  morfogenetikus rezonancia is szerepet játszik ebben. Igy ha elültetjük a visszatérö nemzeti kodokat azok automatikusan terjedni fognak .Lenyomatot hagyva a megfelelö rezonancia szinten. Befolyásolják a genetikát és a viselkedést Nemzet tudatott örökölhetöen dns kodokkal örökitve .



Érthetőbbé válnak az ún. véletlen egybeesések (más néven “szinkronicitás”), a csoporttudat (kollektív emlékezet) és az archetípusos minták is. Az uralkodo faj nagyon hosszu munkával kodolta át népünk gondolatvilágát A MORFOGENETIKUS MEZÖK HASZNÁLATÁVAL . A belénk oltott modern istenkép eröszakos tudatmanipulácio következtében törölte a valos ösi rezonanciát .Ami éltetö eleme volt a Magyar népnek .Az álltaluk beültetett rettegés automatikus ÖRÖKLÖDÉSE TETTE PASSZIVÁ NÉPÜNKET .Az ösi kodok rafinált pszimezön keresztüli átalakitása nagymértékben fegyvertelenné tette népünk nagy részét .A beletörödés és a félelem ÁTÖRÖKITETT PROGJAMJAI TÖRÖLTÉK A FAJFENTARTO VÉDEKEZÖ Nemzeti agresszivitást fajunk egyedeinek nagy részéböl .Tanulni kell a irányitok szellemi technikáját és vissza forditva fizikai fegyverek nélkül lehet komoly eredményeket felmutatni honvédö harcunkban .
A mezővel folyamatosan kapcsolatban vagyunk, akár tudunk a létezéséről, akár nem. És a mező hat ránk, mint ahogy mi is a mezőre. A MEZÖ VISSZA MANIPULÁLÁSA KOMOLY FELADAT DE VALOSZINÜ ELENGEDHETETLEN. A mező relációja nem számol idővel! Teljesen mindegy, hogy egyidőben jönnek rá többen vagy 100 év differenciával Éppen ez a jelenség ad módot arra, hogy nemzedékekre visszamenő információkhoz jussunk a mezőből.
Morfospirituális mező

 

Csak emberi lényeknek van morfospirituális energiájuk; az állatoknak és más létformáknak nincs.
A DNS kromoszóma programozások némelyike, ami felépíti az éteri, első asztrális, mentális és érzelmi testet, ebből a mezőből áll. Külön tudomány foglalkozik átkodolásunk technikájával és annak fejlesztésével .A mezö tartalmazza minden (valaha is élt) személy gondolatait (hiedelmeit) és érzelmeit (energiákat).
A hiedelemhez kapcsolt gondolatok és érzelmek azok, amelyek a diszharmonikus energiával létrehozzák azt, amitől félünk. Féljük a cselekvést ,féljük a változást ,féljük a vallást ,féljük a megtorlást ,féljük a védekezést .Ezeket a félelmeket átörökitjuk .Nem az egészséges önbizalommal teli életmodot éljük .Alapoktol kezdve rombolták a ösi kodjainkat teszik ezt ma is .Erös cselekvö tanitokra van szüksége a Nemzetnek ,hogy megtörténjen az ösi program ujra irása és talállkozása a jelenben élö generáciokkal . A morfogenetikus mező annyira bizonyítva van, hogy még most is amikor olvasod ezt az írásomat, benne vagy, és gondolatok, és érzések támadnak benned ennek hatására. Viszont az egyed kialakulása megalkotódása sem magyarázható nemhogy evolúcióval, de még a DNS-el sem. Ugyan is a DNS-nek is valamilyen információra van szüksége ahhoz, hogy majd rajta keresztül eljuthasson az információ a sejtekhez, és végül is előállhasson az ember.
A DNS sokkal inkább egyfajta "áteresztő-szűrő" amely bizonyos információkat átenged, bizonyosakat pedig nem. Ettől lesz egyedi, minden ember. Nem pedig véletlenül. Hogy honnan jön az információ arról már vitatkozhatunk, illetve ütköztethetjük a hitrendszereinket, de azt bizonyosan le lehet szögezni, hogy a test maga nem rendelkezik önnön kialakulásához szükséges információval. Logikátlan is lenne, hiszen a egyedek testei eredendően nem léteztek, ahhoz pedig, hogy önnön kialakulásuk információit hordozhassák, már létezniük kellene mielőtt megfogantak volna. Ez tehát igen érdekesen arra mutat, hogy az információ külső forrásból ered a teremtötöl. A leghitetlenebb ateista tudós sem tagadhatja, hogy a testen túl van valami más erő, ami ezt az élettelen matériát élővé, méghozzá akaratlagosan, gondolkodó és cselekvő, alkotó organizmussá teszi. A családi kötődések, és egyáltalán az emberi lelki kötődések, amelyek társaságokat,nemzetetit, barátit, családit, munkahelyit végül összekötnek, nem magyarázható semmiféle anyagi működéssel.

 

A lelki kötődéseid, emberekhez, állatokhoz, tájakhoz városokhoz stb. . . nem magyarázható anyagi működéssel. A morfogenetikus mező egy olyan "energia" mező, amelyben az ember és az őt megelőző nemzedékek teljes életpályája illetve annak információi tárolódnak. Ezek átalakitásával uj program irásával hamis nem létezö és átirt történésekkel egész Nemzeteket lehet átalakitani kezelhetö anyaggá tenni. Egy irányito idegen entitásu uralkodo alakválto fajnak . A morfogenetikus mező az az energia, vagy lélek-mező, amelynek köszönhetően tulajdonképpen a minket felépítő élettelen anyagok életre kelnek. Ez a mező hordozza azt az információt, amitől az ember ember, és az ő rájellemző formai és tartalmi elemek megjelennek. Magam részéről nem vetem a szemére senkinek, hogy egy jó gondolatot kitől hallott meg, és nem degradálnám azt sem akitől hallotta, hanem örülök, hogy egyáltalán valaki tudomást szerez az ősi tanításokról, mindegy milyen forrásból, és ezáltal a számunkra kívánatos szellemi környezet alakul ki . TERJEDNI KEZD A MEZÖ ÁLLTAL. Az ember odatartozónak érzi magát valahova, akkor azt mondjuk, identifikálódik. Az identitás kifejezés, az entitás kifejezésből lett.. Érdekes elgondolkodni azon akkor, hogy ha a családunkba, a városunkba, a nemzetünkbe, az országunkba stb.. identifikálódunk, akkor tulajdonképpen mi is történik? Komolyan kéne ezt venni és tudatosulni a családdal ,nemzettel ,szükebb közösségel.  Ha például ORSZÁGUNKBAN rosszul érezzük magunkat, az lehetséges, hogy saját negatívumaink kivetülése,DE NAGY VALOSZINUSÉGGEL EGY MORFO MANIPULÁCIO RÉSZE.


A Nemzeti viszonyok ideálistól való eltéréseit könnyen felfedezhetjük, ha a NEMZETET mint a tagjait magába foglaló önálló entitást szemléljük. A fizikai és szellemi  jelenségekből, következtethetünk a NEMZET Szerkezet torzultságának milyenségére, vagyis a Nemzet mint individuum lelkiállapotára.
Akarat, gondolkodás, cselekvés.
Te leszel Magyarország
Mintha Magyarország egy személy lenne. Te megszemélyesíted, ennek a személynek, Magyarországnak a szerepét. Nade hogy is van ez? Magyarország nem egy ember, vagy egy élőlény, hogy emlékei és érzései lehetnének!!! Vagy mégis? Hogyan tud egy ember,egy másik tudatállapotba kerülni? Ha kilép egy előzőből. Nem de? De.
Ha pedig belép egy nemzet tudatállapotába, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy az a nemzet egy élőlény, mégpedig érzésvilágokkal, gondolatvilágokkal, emlékezettel jövőképpel.

Hova jutottunk. E három fogalmat nézve megláthatjuk, hogy ezeknek bizony nincsen testük, nincsen fizikai megnyilvánulásaik, sőt a szavainknak és a gondolatainknak, és az érzelmeinknek szintén nincsen fizikai aspektusa, mégis hatást gyakorol az emberre, ami érzésekből, gondolatokból, és egy fizikai megnyilvánulásból, testből áll össze, legalább is a felszínes szemlélő számára. Aki nagyon felszínes, annak a számára persze csak egy fizikai test, és annak a működése. Ámbár még ő is elgondolkodhat azon, hogy mi működteti, és mi kapcsolja egybe más testekkel olyan szoros kötelékként, hogy abból családok, társadalmak, nemzetek lesznek.


 
Ezt nevezzük nemzettudatnak, vagyis nemzeti identitásnak.
A hatás, tehát nemzedékeken átívelő! Az ember életének élményei, tovább élnek az itt maradottakban, a halála után dominánsan még legalább 3-4 nemzedéken keresztül.
Elengedhetetlenül szükséges, hogy mindenki tudatosítsa magában, hogy a NEMZET, nem pusztán több ember együttélését jelenti, hanem olyan spirituális kötelék, mely felszakíthatatlan, megszüntethetetlen.



Ez a szó, a LELKESEDÉS.
Ez a szó azt fejezi ki, hogy az adott emberi közösség körül, egy közös lélek egy energia, vonzás-taszítás, szeretet gyűlölet, tehát viszonyulások alakulnak ki, amely viszonyulásokkal kapcsolatos minden információt, ez a közösségi lélek tárol, ezt a közösségi lelket morfogenetikus mezőnek nevezték el e jelenség felfedezői.
Észrevenni azt ami van, és elfogadni úgy ahogy van - ez a legfontosabb. Ráadásul ebben a módszerben a dolgoknak szabad is olyanoknak lenniük, mint amilyenek. „Egyetérteni azzal, ami van:” ez nagy oldódással jár. Ehhez szükség van az életben némi bátorságra..


 
Szokásaink, beidegződéseink hatására inkább félrenézünk, inkább elfedjük a valóságot odanézés helyett, védekezünk elfogadás helyett. Okolunk, magyarázatokat keresünk a velünk történt eseményekre ahelyett, hogy „csak” szembenéznénk: „ez és ez történt.” Ennyi.
Ha megállunk a valóság előtt, az hatni kezd…. és ebből tiszta erőt meríthetünk. Hogy mi a valóság? Például, hogy szüleink gyermekei vagyunk, hogy mindkettőjüket egyformán szeretjük. Hogy mindent odaadtak amit tudtak, és a legtöbbet adták, az életet. A valóság, hogy senki sem tökéletes, mi sem. Hogy az élethez szervesen hozzátartozik a halál, a szenvedés, a betegség. De ezeknek a tudomásulvétele kellemetlenségekkel jár. Ezért inkább elfojtjuk, letagadjuk MINT A KÖRNYEZETÜNKBEN TÖRTÉNTEKET.Országunk állapotátt a valoságot . Az embernek bele kell egyeznie a valóságba. Egy dolga van az embernek: nyitottan közeledni a valósághoz. Mert a tények elismerése, ez az ami hat. Az a régi közmondás, hogy „Az átkok (ehhez lehet számítani az áldásokat is) visszaszállnak”, ezt az igazságot foglalja magába, és megmagyarázza azokat az eseteket, amikor – ahogyan ezt sokan tudják – egy jó és magasan fejlett emberre irányított rossz gondolatok őt egyáltalán nem
támadják meg, viszont néha rettenetes és pusztító hatást fejtve ki visszahatnak teremtőjükre. Innen
ered az a nyilvánvaló következtetés is, hogy a tiszta szív és elme a legjobb védelem az érzelmek és
a gondolatok ellenséges támadásával szemben.
PONTOSAN EZ A FELADAT VISSZA KÜLDENI AZ IRÁNYITOKNAK A ROSZ KODOKAT ÉS UJRA IRNI AZ ÖSI MAGYAR KODOT.

SZERZÖ, S.S.ANDORÁS