2011-04-14

SÖTÉTSÉG HERCEGE

Aki másokat nem tisztel, az elsõsorban önmagát nem tiszteli, tehát nincs rendben önmagával és a világgal. A tiszteletet csak önmagának követelõ, másokat viszont semmibe vevõ ember útja hamarosan zsákutcába torkollik. Reális alapokon nyugvó identitástudat híján kétes illúziókban ringatja magát. Önmegvalósítás helyett önromboló, önpusztító életmódot folytat, s bár másokat akar megsemmisíteni, mégis önnön erejét, energiáit éli fel, míg végül el nem pusztul.
A  sőtétség ura megásatta velem a vermet .MAGAM ÁSTAM BE MAGAM MAGASODIK A FÖLDRAKÁS.
Szoros a kötél  csuszo csomoja. A vége rőgzitve van .Ha
kapállodzok nincsLevegő.Nagylelkü a nagyúr
Még nem engedte,hogy, végleg betemessenek  buldozerjeikkel
Tudat alatt rombolja a tudatom .Mikor átjőtt a hegyeken ugy gondoltam BARÁT.
De levette állruhájat és tombol.
Lelkem békjoi recsegnek ,szellemem sir mint a tehetetlen csecsemö.ORDIT ES VONYIT.
Gondoltam erős vagyok.Tévedtem védtelenné tett.De érzem még tánvalamikor lerántom magamhoz .
És látám, hogy az ég megnyílt, és ímé vala egy fehér
ló, és a ki azon ül... vérrel hintett ruhába vala öltöztetve
és a neve Isten ígéjének neveztetik... és az ő szájából
éles kard jő vala ki... És láték egy angyalt... és kiálta
nagy szóval, mondván minden madaraknak... Jőjjetek el...
hogy egyétek... mindenkinek húsát... És látám, hogy...
seregeik pedig megöletének a lovon űlőnek kardjával... és
a madarak mind megelégedének azoknak húsával." (Jel.
19:11-21)Hodolat nincs bennem csak meztelen olthatattlan gyűlölet aziránt amit rámkényszerit
Harcunk az idők kezdete ota folyik.Gyenge vagyok es védtelen tán.
Ez az erő ami megszabadit.
Ha a katona megmutatja az arcát nem azért van mert nem tanult.
Hanem azért mert készen Ál.l Mert én magam vagyok a háboru..Az élet és a halál utjai ossze értek.A külömbözö irányzatok felerösitík a világ krizisét.
Akik ezen az uton járnak feladatuk a káosz megszüntetése.
A történelem káosza során.külömbőző korokban.Elvették a
ruhámat azok akik ellenem tátották szájukat.Hol vannak az
igaz  harcosok.Akik vérrel hintett lovakon érkeztek.Az
emberiség  Értelme kereste a magyarázatott hol vagyunk.
"Láték négy angyalt állani a földnek négy szegletén, a földnek négy szélét tartva, hogy szél ne fújjon a földre, se a tengerre, se semmi élőfára. És láték más angyalt*... és nagy szóval kiálta a négy angyalnak, a kinek adatott, hogy ártson a földnek és a tengernek, ezt mondván: Ne ártsatok se a földnek, se a tengernek, se a fáknak addig, míg meg nem pecsételjük a mi Istenünk szolgáit az ő homlokukon." (Jel. 7:1-3) A Nagyur ügyel arra, hogy ő is békét, szeretetet hirdessen. Az ő békéjét és szeretetét, mely valójában arról szól, hogy őt és népét szeressék, hagyják békén, hagy rombolja tovább a természetet, hagy züllessze tovább az emberiséget. Lehet, hogy Nagyur  hamarosan hasonló gondolatokkal lép fel, de a sajátos célja érdekében! Nem kell a demokrácia, a Nemzet elhivatott, bölcs harcosokért, igazságért, a természettel ölelkező, reményteljes emberiségért, szerény jólétért, biztonságért kiált! Egy nemzet túlélheti a bolondjait, még a becsvágyóit is. De a belső árulókat nem élheti túl. A kapuknál álló nagyur kevésbé  fenyegető és félelmetes, mert róla senki se tudja, hogy milyen zászlót hordoz. A nemzet lelkét rothasztja, titokban és névtelenül tevékenykedik az éj leple alatt, hogy aláássa a város oszlopait, megfertőzi a társadalmat, amely képtelen ellenállni. A gyilkos kevesebb félelmet jelent. » - Marcus Tullius Cicero, 42 Kr.e. Sötét szobában láttam a Gonoszt. Valami sötéten gomolygó füstszerű volt a szoba sarkában, de nagyon félelmetes volt. És tudtam, csak hajnalban, az első kakasszóra fog eltűnni.De azt is tudtam vissza fog jönni .Láthatatlanul itt all melletem,probál lerántani magához .Nap mint nap. . A modern világ és élet a pénzért való küzdelem csataterévé alakult át. Az érzékeny, vágy marta szívű ember értékeli a végtelen tenger csodáit, hisz azt hiszi rá vár minden.
Az emberi értékekkel ál szemben mozdulatlanul, némán és érzékek nélkül a szörny és a meginghatatlan A Sötétség Hercege, a legveszélyesebb
szemfényvesztő, és mibennünk csírázik, készülődik arra, hogy az idők
végezetén - mint a NAGYUR KEPVISELŐJE testileg is megjelenjen.Vagy mar kózőttűnk tevékenykedik.
Ami most Magyarországon „épül" - bár ez inkább csak pusztítás -, az konkréten a NAGYÚR  „építménye", a tökéletes káosz. Mindent le­rombolnak, ami még így vagy úgy emberi környezetet biztosíta­na a magyar nép számára, s az ország szerteszét foszlik a semmibe. De az ördög birodalma nem örök. Toldozott, foldozott rongy lelkek nem értik, hogy az élet áldozat, hogy arról szól minden, mi embert emberré tesz, hogy másokért élünk, halunk és a bitangperc örök sebei agyukban vésik: Élni tisztán, becsületesen érdemes. Nem szabad, hogy a mérhető eredmény határozza meg az embert, mert az embernek, a haszonféreg fölé kell tudni nőnie! Az igazunk képviseletére sokkal nagyobb szükségünk van, mint a kenyérre! A harcot a felsőbbrendűség letéteményeseinek képzelt győztesei kezdeményezték, a humánus bölcsőt ringató élőszellem lelke ellen, és mint a természet ősrésze, az élőszellem a lélektelenség birodalmát LEDŐNTI . Minden létező erő csak ellen erő alapján ideiglenes intervallumban létezik, és ha az ellen erő reakció időn belül nem tud felülkerekedni, a létező erő önemésztő folyamata elhatalmasodik, és az erő megsemmisül.

S.S.ANDORÁS