2011-05-02

A BIRODALOM FELTÁMADÁSA



A világ egyik legrégebbi birodalma a Magyar Birodalom. Évezredes fennmaradását az segítette, hogy vezetése megfelelő jelentőséget tulajdonított mind a vér szerinti mind a szövetségi kapcsolatoknak. A XX. század elejének viharos évtizedeiben sajnos összeomlott, azonban utolsó bástyái itt a Duna mentén még állnak.


A „Magyar Birodalom” Trianon után külsö segitséggel széthullott. Magyarország polgárai olyan gazdasági, politikai kihívásokkal néznek szembe, mely soraik rendezését, erejük egyesítését reális nemzetpolitika kialakítását teszi szükségessé. A családi és rokoni kapcsolatok is válságban vannak. A vallási közösségek hatása jelentõsen meggyengült. Az ország valamennyi lakosával (állampolgárával) szemben követelmény kell legyen a kisebb és nagyobb  közösséghez, az országhoz és nemzetséghez a családhoz való hûség, annak javán történõ munkálkodás, annak védelme.Ezt kell tennünk ha nem akarunk hontalanná válni. Az államalapítás elõtti helyzetet nemzetségi társadalomnak nevezzük.



A honvisszafoglalok  életformáját, hatalmi struktúráját alapvetően a törzsi, nemzetségi keretek határozták meg. Valamilyen szinten modernizálva az ösi rendet vissza kellene térjünk ehhez a tradiciohoz .Erre a történelmi tapasztalatra kell a modern Nemzetállam alapjait lerakni . Az a közeg, ahonnan jöttünk, és ahol a közelmúltban felfedezett keleti magyarok élnek, ma is közel áll ehhez a társadalmi struktúrához.Példaként emliteném Kazakisztáni Torgaj-vidékét. A kommunista diktatura ideje alatt se tudták felszámolni a törzsi,nemzetségi ,nagycsalád alapu életstrukturát. Ezek alapján megállapítható, hogy a Torgaj-vidéken a legszilárdabb kategória a vérségi alapon szervezõdõ törzs. A törzsek szövetséget kötöttek egymással, mely esetben a törzsszövetség elnevezése azonos lett a legerõsebb, irányító szerepet játszó törzs (nép) nevével, de elõfordult az is, hogy szétváltak, mely esetben mindegyik rész „vitte” magával a törzs nevét, és ezek a szétvált törzsek különbözõ törzsszövetségekhez csatlakoztak. Így van magyar argün, magyar kipcsák, magyar kereit törzs is, melyek tagjai egyébként egymáshoz, és a Kárpát-medencei magyarokhoz jobban hasonlítanak, mint a szövetség többi tagjának személyeihez.De az ujgur testvéreink hasonlo rendszerbe élik életüket  és vivják fenmaradásukért az élet halál harcukat .A z ö esetükbe konkrét ellenség áll velük szembe .A Kárpát medencei Magyarság  helyzete egyéni harcmodort igényel .Sok beépült kollaboráns neheziti a Nemzet védelmét és a Nemzetállam létrejöttét .


Minden ország, a mely magával meghasonlik, elpusztul; és egyetlen város vagy  háznép sem állhat meg, amely meghasonlott önmagával. A magyar identitástudat visszaállitása a legfontossab cél. A hun-magyar származás elméletének kategorikus tagadása a mai napig jellemzi a magyar hivatásos tudomány álláspontját Azonban tényként állapítható meg, hogy a Hun Birodalom széthullása után a Kárpátoktól keletre újabb hatalmas lovas-nomád birodalmak emelkedtek fel, majd hullottak széjjel. Ilyen volt az elsõ és második Türk Birodalom, a Kazár Birodalom, a Kipcsák Törzsszövetség, melynek nyugati ágához tartoztak a hazánkban a mongolok elõl menedéket keresõ kunok (kumánok). Ha a magyarok átkelve a Kárpátokon hosszú évtizedekig rettegésben tartották egész Nyugat-Európát, akkor feltételezhetõ, hogy a Kárpátok túloldalán is jelentõs szerepet játszottak a hatalmas keleti birodalmakban.



Regnum Hungariae” néven szereplõ ország) és a jelenlegi Magyar Köztársaság között nincs folyamatosság Vissza kell állitani az ösi erkölcsi és normarendszert .Igénybe kell venni nemcsak a hagyományörzö leendö vezetés épitö munkáját hanem a sakrális vezetök spirituális  tevékenységét is




Lényegében ma is a törvény elõtti egyenlõség szakaszában vagyunk, de ennek érvényesülését többször megszakította a tulajdoni viszonyokhoz (osztály) vagy vallási-etnikai származáshoz kötõdõ megkülönböztetése. A kettös mérce törvénytelen allkalmazása. A reformkor és az ezt lezáró forradalom és szabadságharc idõszaka a hun-magyar eredet, a honfoglalás dicsõséges eseményei témájának reneszánszát jelentette.


 Ezt jelzi Arany János Buda halála, illetõleg Vörösmarty Mihály Zalán futása c. hõskölteménye, a különbözõ versekben felbukkanó régi dicsõségre utaló gondolatok: „Régi dicsõségünk, hol késel az éji homályban...”.




ÉPITSÜK UJRA VÁRAINK FALAIT A NEMZETI DICSŐSÉG TÖRHETETLEN TÉGLÁIBOL.
Jelenleg egyes pártok a „magyar” név, a nemzeti szimbólumok kisajátítására törekszenek.Nincs szükség a pártok Nemzeti egységet rombolo tevékenységére .
Nemzetett vezetö népvezetökre , gazdasági szakemberekre és sakrális elhivatottságu született  irányitokra van szüksége a Magyar nemzetállamnak .Szövetségeket kell kötni .Engedni a vér hivo szavának .Ezt a hivo szot keletröl hozza a szél.Az unokatestvérek nem ismerik egymást a családban .Mindennapos történet ez a modern kori ember életében . ISMERJÜK MEG EGYMÁST . Sokan nem ismerik azt a tényt se ,hogy az Amerikai kontinens öslakoinak nagy része is az ösmagyar törzsek leszármazotja.Egyes törzsek a mai napig beszélik az ösmagyar nyelvet .Az ösmagyar mondavilág egyezései megdöbbentöek.A népmüvészeti motivumok szinte teljesen egyeznek a Kárpátmedencei motivumokkal fökép a székely népmüvészettel .Eqvador ,Peru,Qutemala ,Kolumbia  egyes törzsei a mai napig székely népviseletre emlékeztetö ruhákat hordanak . A Dakota Lakota INDIÁNOK NYELVE SZINTE A MAI NAPIG ÉRTHETÖ A Magyar fül számára .Az Amerikai kontinensen rovasirásra emlékeztetö ösi emlékek találhatok



Egyes indián törzsek családnevei es földrajzi nevei  megeggyeznek a Magyar székely ösi nevekkel .Vallási motivumaik megeggyeznek a mi táltos hitünk alapjaival . Nincs létezés, csak keletkezés és történés, amely az oksági törvénynek van alávetve.Probáljuk elfelejteni a létezés hiábavaló napi harcát .Lépjünk a történések idöszakába . Az én csak a lételemek folyamatosságát jelenti.


Teremtsük meg a Magyar Nemzeti állam közösségét s ez váljon történéssé.A Magyar Rokonnépekért akik az elnyomás más formáiban probálnak fenmaradni .A sátáni démoni erők nemcsak a Europai Magyarság létét veszélyeztetik .A világ több pontján probálják közös kapcsolodási pontjaink nyomait eltüntettni .Ugy ahogy a rovásirásos emlékeinket a mult folyamán .Ne engedjük betemetni a civilizácio felépitésében kiemelkedö sakrális etnikumok kiirtását eltüntetését .Teremtsük meg a Nemzettállamot .Lépjünk ősi sakrális és segitö törzsszövetségbe az összes Magyarságát tudo és elismerö nemzetségekkel ,törzsekkel ,nemzettel .Határok és földrajzi fokokat nem figyelembe véve .Állitsuk meg fajunk kulturánk beolvasztását .Nagytiszteletü Karaul Táltos mondaná TEGYETEK ÖSTEVŐK .Hát tegyetek mert őstevök kell legyetek.

S.S.Andorás



MEG KELL TENNED TESTVÉR
NEMZETÁLLAM

Mikor még a cigány huzta fülembe a muzsikát. .
Mikor még ö vetette vályogbol házam falát.

Mikor még a zsido vezette a falu végén a kocsmát
Mikor még nem vetett ki ránk a  bankja uzsorát.                                         

Mikor még megfértunk eggyüt  zsido ,magyar és cigány.
Mikor még magyar volt a zsido és a cigány

Mikor még nem kellet védeni  öreganyám malacát.
Mikor még mi  is meghallgattuk a rabbi szavát .

Mikor még volt  joszágunk,házunk  és országunk.
Mikor még volt szavunk   parlamentünk s  országházunk..

Mikor meg volt tvénk ,rádionk ujságunk médiánk .
Mikor még nem tapasztották be igazmondo pofánk.

Mikor még  szabad volt nagy családban élni .
Mikor még nem kellet nézni ,hogy szokot a buzi kefélni.

Mikor még  tudtuk ki az ellenség es ki számunkra  barát.
Mikor még  nem éreztük szép hazánk alkonyát.

Mikor még  ugy tudtuk átadjuk gyermekeinknek a hazát.
Mikor  még  nem árulta el ennyi Magyar a hazát.

Mikor lesz testvér,hogy nem engeded eladni a hazát .
Mikor lesz testvér ,hogy végre agyonutöd a kollaboránst.

Mikor lesz testvér amikor ujra felemeled a fejed.
Mikor lesz testvér mikor   ujra Magyar lehetsz .

Mikor lesz testvér  mikor emeled a bosszu pallosát .
Mikor  lesz testvér mikor felébredsz és véded a hazát .

Miért  halgatsz  hajolsz meg tolod a hodito szekerét .
Miért  nem vered be fokosoddal a gaz fejét.

Miért eszed a kazár multik mocskos eledelét.
Miért nem eszed a Magyar föld megszentelt kenyerét.

Miért nem emeled botod és ütsz a fejükre  keményen .
Miért nem  segitesz ,hogy gyermeked a jövöben  megéljen.

Meg kell tenned emeld fel kardod ,zászlonk ,és nyerd meg a csatat.
Meg kell tenned ,hogy fenmaradjon a szeretve tisztelt ösi hazánk.

Sekeli Sijas Andorás .