2011-05-06

TUDNUNK KELL:A TÖRTÉNELMI IGAZSÁG MEGISMERÉSE



TUDNUNK KELL**

 

 

Tudnunk kell: a teremtett világ - tudományos szakszóval: az Univerzum - nem demokratikus, hanem hierarchikus rendben működik. Ha a társadalom hosszabb távon egészségesen akar működni, a saját működésrendjét ehhez a tágabb, őt is magában foglaló egyetemes rendhez kell igazítania.A Történelmi igazságokat fel kel fedni közre kell adni ,hogy tudjuk kik vagyunk ismerjük meg testvéreinket és unokatestvéreinket .

 

 

Mert egy vérböl valok vagyunk .A vérnek ujra igazságot testvériséget szolgálo igaz szövetséggé kel váljon Az utóbbi háromszáz év a démoniság teljes eluralkodásának az ideje volt az emberi élettérben. Ez az időszak két apokaliptikus tényező és erő sikertörténetével egyenlő: a Habsburgok és a titkos társaságokba szerveződő, hatalmi tébolytól megszállott zsidóság előrenyomulásával. Ha e két tényező csak Magyarországgal kapcsolatos ténykedését vesszük szemügyre, megfagy az ember ereiben a vér az anyagi és szellemi-erkölcsi rombolás láttán, amit elkövettek ellenünk.Tudományos akadémiánk kollaborácioja a beépitett samesek fészke .Csak az álltaluk felépitett koser történelmi igazságok kaphatnak teret a tudományos és közoktatási intézményekben forumokon .Célunk informálni Nemzettestvéreinket a valoságos mult és jelen igazságairol .A fiatalság egy hamis rokontalan meghamisitott nemzet ősiségét értékeit tagado oktatást kapot .Mutassuk meg az ösi tetemtö több ezer éves kulturánkat 800 milliora tehetö ösmagyar leszármazásu népeket .Ismertessük meg öket azzal a ténnyel .hogy kulturánk az egyik legösibb teremtö tipusu civilizácio alapjait létrehozo kultura .



Az utóbbi 60 évben, illetve fökép  az utóbbi 20 évben még erőteljesebben az történt, hogy fokozatosan kezdtünk tudatlanná válni, hogy milyen változások mennek végbe a civilizációnkban, egyszerüen nem voltunk hajlandoak észre venni .Egyszerüen fogalmunk sincs , hogy hol a saját helyünk. Az egyik dolog, amit ki szeretnék emelni, hogy az embereknek fontos megérteni azt, hogy ez az út, egyrészt a jóindulatról, másrészt pedig a tanítási-tanulási folyamatról szól. Ebben a témában, ha megértenénk, hogy ez az ismeret anyag a rendelkezésünkre áll, és ez minden további nélkül használható csak át kell állni a régi bevált isteni kodok használatára. Ha ezt megtesszük akkor egyértelművé válna, hogy semmi szükség arra,hogy kissebrendüségi komplexusba szenvedjen a Magyar nép töbsége .Rá kell ébreszteni öket föként a fiatalságot .Arra ,hogy emelt büszke fövel mondja ki ÉN MAGYAR VAGYOK A MAG NÉPÉNEK LESZÁRMAZOTTJA . Igen, ezt kell megértetnünk, hogy óriási, szinte korlátlan lehetőségek rejlenek bennünk, és ezek a lehetőségek jönnek most a felszínre. Mindössze elég bátornak kell lennünk ahhoz, hogy ezt elfogadjuk, és így új koncepciók fognak bejutni az értelmünkbe és egész lényünkbe.Ismerjük meg az utat a Magyarok Istene

 

ALLTAL FELÁLITOTT ÖSI SZABÁLYOKAT .Tanuljunk és cselekedjünk . A cionisták egyik célja a tudatmanipuláció jelenlegi fokának kipróbálása volt, vagyis a fegyverek nélküli harc eredményeinek megállapítása. Sajnos az emberiség pillanatnyilag vesztésre áll ebben a harcban, bár vannak biztató lehetőségek az ellencsapásra. Egy másik cél egy jelentős csavarás véghezvitele volt, ami az emberek lelkét köti gúzsba. Sok reményvesztett ember lett az eredmény, de szinte mindenhol felütötte a fejét a nemzeti gondolat.Ápoljuk mert ez a gondolat a megoldás és a védekezés fegyvere. Kémiai és mágneses (rezonancia) elvek alapján működő „fegyverekkel” zajlik ma már főként a harc. Ilyen módon az ellenség  már régóta próbálja befolyásolni mind az embereket, mind a természeti folyamatokat, ezekről sokan hallottak a „technika újdonságai” iránt érdeklődők. Az emberek esetében sikereket értek el, a természettel pedig alaposan melléfogtak. A démoni erök harca folyik .Nincs mód csak a fegyverekkel megvívni nemzetmentő élet –halál harcunkat .Szellemileg ,sakrálisan ,a tudat manipulációt az érdektelenséget lerázva kell a hit az ősi erő erejével használni a Nemzeti büszkeség erejét

 

. A Magyarok Istene  nem csűri-csavarja a dolgokat. A csűrés csavarás csak az álnok ember tulajdonsága. Egyenes úton járatja Magyar népét. Nem parancsol álnokságot, csalást, szülő ellen, testvér ellen.  Az igaz Isten tiltja a cselt, az álnokságot, a csalást, a zsarolást. A Nemzet  a  szülő elleni bűnöknek még a gondolatát is. Mert aki a bűnöst dicséri, vagy jutalmazza,az kollaborál és  azonossá válik vele. Az igaz Magyar  nem azonosíthatja magát a bűnössel, éppen azért, mert ő igaz szivvel él.Utasítsuk el a fekete kódokat éljünk és éljünk csalás és mágia nélkül. Igaz szívvel ismerjük meg ösi történetünk és tradicióinkat ,hogy átplántálva a modern korba aszerint élhessünk .

Csaba királyfi szent szelleme vezesse népünket a hadi ösvényre ,hogy békét teremthessünk Nemzetünk fiainak és lányainak .

ÁLDÁS NÉPÜNKRE ÁTOK ELLENSÉGEINKRE .

SEKELI SIJAS ANDORÁS