2011-05-10

TUDAT ES A MANIPULACIO.







A gondolkodás a mi várunk. Lehetünk itt tanácstalanok, elakadtak, botladozók vagy felkészületlenek, kínosabbnál kínosabb kalandok is akadnak ebben a várban, de legalább bizton tudhatjuk: kompromisszumnak nincs helye. A gyakorlattal ellentétben - ahol számtalan kiegyezést kell kötni az élet fenntartása érdekében, s még több köttetik, amelyik csupán a hazugság fedő-becéző elnevezése - a gondolkodásban nem lehetséges kiegyezés. Ahol alkut szentesítenek, nincs többé gondolkodás.





A felismerés megszületése azonban, bár önmagában is rendkívül nehéz és kétséges, még csak a kezdet. A mai „sajtószabadság” helyett – ami lényegében csupán a sajtót és médiát tulajdonló gazdasági érdekcsoportok ellenõrizetlenségét jelenti, mindenki kommunikációs joga nélkül csak a nem legitim hatalmak médiadiktatúrájának korlátozhatatlanságát szavatolja – a valódi médiaszabadság struktúráit kellene létrehozni.
Milyen jövôt szánnak az emberiségnek akkor, ha a Te szabadakaratodat lábbal tiporják. Ha nem veszed a fáradságot, hogy megtaláld az összefüggéseket, az áldozatukká fogsz válni.



A manipuláció egyik különösen sikeres válfaja, amikor azt a képzetet alakítják ki a megcélzottak tudatában, hogy bizonyos dolgok annyira maguktól értetõdõek, hogy megkérdõjelezésük a józan ész hiányára vall, s mint ilyen nevetségessé tehetõ és teendõ. Ha valamely ország meghasonlik önmagával, az az ország nem állhat fenn. Ha a sátán önmaga ellen támad és meghasonlott, nem maradhat fenn, hanem vége van.” (Mk 3,23-26).
Figyelnek téged. Minden fórumon egyenlőre, csak óvatosan, de minden lehető kezükben lévő eszközzel, amit te saját elhatározásodból használsz, és ezzel szolgáltatsz adatot magadról.


Simán lehallgatják/meghatározzák a helyzetét egy kikapcsolt mobilnak is. Meg aztán ott van az a (mára már majdnem urban legendnek számító) teszt, amikor átmennek a határon a kikapcsolt telefonnal, majd vissza és érdekes módon megkapják a külföldi hálózatba való bejelentkezésről szóló SMS-t a bekapcsolás után, természetesen a határ átlépésének időpontjával felcímkézve. A mobiltelefon konkrétan arra lett kitalálva, hogy poloskaként használják. Olyan kutatásokat finanszíroznak, amely záros határidőn belül lehetővé fogja tenni az agy gondolataiban való olvasást. A Windows is hazaköszön bootoláskor, az MSN titkosítatlanságáról nem is beszélve... Aztán itt az iwiw, a myvip, meg egyéb hasonló nevetségesen átlátszó szánalmas adatbázisok, a sok droid meg tölti fel a személyes adatait naprakészen, aktualizálva, fotókkal. Orwell 1984-e már itt van, ébresztő, ez már a jelen! Lásd a 2006-ban majdnem kibontakozott forradalom. Ha nem lenne tudatmanipuláció a "teleképek" által, talán már gyurcsxxxek is rég valamelyik lámpavason lógnának az összes többi hazaáruló, országrontóval  l együtt



. Magunknak végtelenségig sorolhatjuk, zsolozsmázhatjuk a közhelyeket a tudatmanipuláció céljairól (a manipulátorok, illetve a manipuláció haszonélvezői perverz módon nemcsak megnevezik, hanem kutatják, gyártatják és rendkívül hatásosan népszerűsítik is ezeket a célokat): hogy nagy tömegek minél egyszerűbben és gyorsabban legyenek fogyasztók, választók, és így tovább, de valami émelygésfélével érezzük, hogy végül a dohogással, a tiltakozással, bármivel csak az egyre körmönfontabb manipulációt szolgáljuk. Az illető mindebből természetesen semmit sem vesz észre, úgy tapasztalja, a gondolat, vagy elképzelés a sajátja.



A Longitudinális elektromágneses hullám által szállított mintázat hordozhat félelmet, vagy attól való rettegést, hogy az illetőt hirtelen elsodorja valami, akár teljesen váratlanul is. De előzmények nélkül megnövelheti valaki hazaszeretetét is. Tartalmazhatnak ezek a hullámok konkrét szavakat és frázisokat, melyekről mindenki úgy gondolhatja, a saját fejében születtek meg. Lehet szenvedély vagy gyűlölet, harag vagy erőszak. Másrészről lehet folyamatos tanulási igény vagy higgadtság. Ez az eljövendő Szép új világ pszichoenergetikája és az eljövendő tudatháború.




 A tudat befolyásolása teljes mértékben csak időhullámok alkalmazása révén válik lehetségessé. A pszichoenergetika fejlődésének feltétele egy hatalmas adatbázis felépítése, melynek tartalma különböző mintázatok, melyek tudati és/vagy érzelmi állapotokat képviselnek. A lélek egyfajta ’genomját’. – Bearden.
Végzetesen lebecsülnénk a gondot, ha nem vennénk észre, hogy a hamis szónak társa lett a hamis kép. A szent iratok és a költők képeit, a festőkét, muzsikusokét, a táncosokét nem érti a képhazugság-ipar neveltje. A képet hamisítani és hazuggá tenni az eddigi legnagyobb szabású összeesküvés az emberi személy ellen. A kép a lélek anyanyelve. Nélküle a lélek értetlenné lesz és elnémul. A kinyilatkoztatás képbeszéd. Terének tisztasága és világossága – ha merjük nézni és látni. A sajtó tere ugyanez. A világtörténelem látszik mozogni benne, holott. Aki átadja magát akár a legőszintébb hírközlési eszköznek, elveszett. A Teremtésről nincsen fogalom. A Teremtés szava, az Ige, nem fogalom, nem definíció, hanem kép, amely vízben, földben, fűben-fában, emberben, boldogságban megtestesül. Amiről szó van, az hazugság, féligazság, vagy negyed. Hogy az ember manipuláció áldozata. Sajnos a manipuláció azonban nem csak rendezettséget szolgált a történelem során. Kiemelkedő történelmi alakok tettek tanúbizonyságot mindarról, amit befolyásolás nélkül lehetetlen lett volna véghez vinni. A nácizmus, az Iszlám, az eretneküldözők, a diktatúrára épülő társadalmak, a „vasfüggöny” mind-mind élő példa a befolyásolás negatív használatára. Az egyenes és tiszta gondolkodástól elszokott ember teljességgel kiszolgáltatott. Elhisz például bármilyen történelemhamisítást, amelyben roppant nagy veszély rejlik. Nem veszi észre a nyilvánvaló veszélyt az újabb és újabb divatos szellemi áramlatokban. : "Mert amikor ezt mondják, békesség és biztonság, akkor hirtelen veszedelem jön rájuk, miként a szülési fájdalom a terhes asszonyra, és semmiképpen meg nem menekednek." (Thesszalonikabeliekhez írt I. levél 5:3) " A beszéd romlása természetesen tovább rontja a helyzetet. Minél több hazug, haszontalan, tisztátalan beszédet hallunk ugyanis, annál jobban romlik, romolhat a gondolkodóképességünk. Megfigyelhetjük azt is, hogy emberek sokasága milyen jól megtanulta tudományosan vagy elegánsan fejtegetni a semmit, előadni, eladni magát és áruját, teljességgel üres és etikailag kétes beszédekkel.




Ezekben a folyamatokban is egy transzcendens erő működik, melyet talán a Hazugság Szellemének lenne a legtalálóbb nevezni. Egy léthazugságot a tények meghamisításával tetéz. 




 Ezzel a népirtó technikával, amellyel az idegenszívű elit el akarja venni tőlünk a hazánkat, csak egészen új, metszően tárgyilagos, de tiszta hitből táplálkozó, hosszú távú küzdelemre képes, ha kell, ravasz, és mindenekelőtt az ellenfél céljait ismerő nemzetmentő csapat lenne képes. A manipuláció Szörnyével csak a teljes nyíltság, önmagunk teljességének vállalása állhat szemben.

  A jelenkorban naivitás lenne a parancs erélyét a külső világban érvényesíteni. Mégis, ha az ember tisztázza önmagában a valódi Erély és Határozottság jelentését, ez szilárd bázist alkothat úgy belső műveletekhez, mint a helyes politikai orientáció kialakításához.
SZER*S.S.ANDORÁS