2011-05-14

SZENZÁCIO*AZ ÉBREDÉS NAPJA *




Rendkívüli hír: A hatóságok nem értik, mi okozta az emberek tömeges, hirtelen megvilágosodását

Ma délelőtt két órás rendkívüli ülésen vett részt a miniszterelnök, melynek témája az emberek hirtelen és nem várt megvilágosodása, mely veszélyezteti a kormány és a gazdaság működését.


Emberek milliói ünnepelték ujjongva új életük kezdetét, mikor hirtelen ráébredtek arra, hogy vezetőik, a hatalmas multinacionális cégek, a kormány és a biztonsági szervezetek egész életük során egyfolytában hazudtak nekik. Az ország minden nagyobb településéről érkeznek beszámolók, hogy az emberek egy furcsa mentális állapotban, tiszta elmével ébredtek fel ma reggel, melynek segítségével megértették, hogy teljesen értelmetlen dolog lenne úgy tölteni a napjukat, ahogy eredetileg töltötték volna, mely potenciálisan veszélyes lenne az egészségükre és csak a befolyásos, dúsgazdag elitet gazdagítaná tovább, mely eddigi életüket irányította.
Az országban káosz tört ki, miután ezen emberek elhatározták, hogy nem mennek el munkába; az energiacégek szolidaritásból lekapcsolták az áramot a kormányépületekben és a televíziós alkalmazottak megtagadták a hazugságok tudósítását, melyre rendszeresen utasították őket.
Megkérdezvén az okokat, mindenki nagyjából ugyanarról számolt be: úgy tűnik, az emberek végre átláttak a hazugságokon és megértették, hogy a mindent behálózó korrupció és a kapzsi bankok, az „oszd meg és uralkodj” politika miatt tartanak ott, ahol tartanak. Megértették, hogy ők mindeddig ezt a rendszert támogatták tudatlanságukban vagy nemtörődömségükben.

Riportok tömege érkezik arról, hogy az emberek úgy döntenek, hogy a magyar árukat keresik, valamint kis boltoktól vagy házigazdaságoktól vásárolnak a nagy szupermarketek helyett. Néhányan újraültetik a rég lefüvesített zöldségeskertjeiket és tanulni kezdik, hogyan tudnak vegyszer nélkül zöldséget termelni. Sokan közparkokban és tereken gyűlnek össze, hogy elbeszélgessenek és meghallgassák egymást, vagy éppen túrázni indulnak. A megnyitott kormányüdülőkben kerti partikat rendeznek.



A kormányszóvivő elmondta, hogy még mindig nem tudják, mi állhat az emberek hirtelen megváltozása mögött. A kormány azt tanácsolja a polgároknak a helyzet megoldásának reményében, hogy továbbra is dolgozzanak kimerülésig a szokásos módon, fogyasszanak sok gyorséttermi ételt és el ne mozduljanak a TV elől, hogy visszatérhessenek az eredeti állapotukba. A rendvédelem megkér minden polgárt, hogy jelentsenek mindenkit, aki nem a szokásos, felelőtlen fogyasztói magatartást tanúsítja vagy otthonában nem tartózkodik a televízió öt méteres körzetén belül.



2011. április 1., Nemigazország
SOTT.net cikke alapján, Van Magyarázat blog

AJÁNLO********
TEKINTSD MEG *


http://atyasekeli-habiru.blogspot.com/2011/05/magyar-matrixhunnio-konfoderacio.html