2011-05-04

Oszama bin Láden

Állítólag fejbe lőtték Oszama bin Ládent. A hírt Barack Obama a CNN adásában jelentette be. A terrorista vezér holttestét hullámsírba helyezték, nehogy zarándokhellyé válhasson. Bin Ladent még a múlt héten ölték meg Pakisztánban, állítólag egyik fia is életét vesztette az akció során -hát igen állítólag.
Beveszik, hogy mi lőttük le és dobtuk a tengerbe...ha ha ha!!! Akkor mondjátok meg nekik, hogy a Mikulás segített megtalálni Őt ..ha ha ha ha ha ha!!!
Miután Obama bejelentette bin Láden halálát, aki már egyébként évek óta halott, mert nagyon betegvolt; már 9/11 idején is kórházban volt a CIA védelme alatt ..na mindegy..., a szokásos terrorizmus elleni propagandaszöveggel folytatja hatalmas színászi alakítással, amiért  Oszkár-díjat is érdemelhetne és jól is mutatna a Béke Nobel-díja mellett. Obama az utóbbi időben igen sokat veszített a népszerűségéből, ezért szükség volt egy ilyen hírverésre, mint Bushnak a 9/11-es eset, amely után az Ő békasegge alatti népszerűsége is megugrott, ugyanis mindjárt itt vannak a választások és Obamának igen csak pedálozni kell, hogy fenn tudjon maradni...nagyon érzik a végüket, kapkodnak össze vissza. Aztán nyilván gazdasági okai is lehetett, ...megkavarni a paklit, játszani az árakkal és cukkolni a szélsőségeseket, valamint ezáltal növelni lehet a "terrorizmus" veszélyét...majd az idő bizonyít...majd meglátjuk.
Minden értelmes és józan ember tudja, hogy mi is történt 2001. szeptember 11.-én! Ezen hazugságokkal a terrorista vezetőkről és terrorizmus ellen háború szükségességéről csak egyre nyilvánvalóbbá teszik számunkra az igazságot. Minél többet hazudoznak, annál mélyebbre süllyednek, míg végül megfulladnak. Saját maguk alatt vágják a fát, hisz egyre több embernek nyílik meg a szeme.
Mit mondanak mások: Már foglalkoztunk az Oszama bin Laden állítólagos halálával kapcsolatban felvetődő kérdésekkel.
Vizsgáljuk meg a híradásokon keresztül is szembetűnő eshetőséget! Április 25-én úgymond kiszivárogtatják, hogy atombombát rejtett el Európában az al-Kaida, melyet Oszama bin Laden elfogása vagy megölése esetén fognak felrobbantani. Május 1-én pedig megölik bin Ladent. Micsoda véletlen!
Az európai atombombáról – honnan máshonnan – a WikiLeaks-től szerzünk tudomást. Melynek szerepét ismerjük. Az „információ” pedig természetesen ismeretlen al-Kaida vezetőtől származik.
Az európai nagyvárosok megsemmisítését már a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei beígérték, arra az esetre, ha kudarcot vallanának. A Jegyzőkönyvek szerint a nyugvó bombákat a metróalagutakban helyezik el, a városokat behálózó járatokat kihasználva aláaknázva azokat. (Talán nem ártana megvizsgálni, tulajdonképpen mi célt is szolgál a 4-es metró címszó alatt végzett fúrás…) Ami jelenleg folyik még inkább csak a vergődés, mint a vesztés belátása. De könnyen lehet, hogy egy ilyen rejtett bombát szándékoznak az al-Kaida nyakába varrni.
A boszorkánykonyha mesterei bajban lehetnek, nagyon ég a talpuk alatt a talaj. A kiszivárogtatás és az akció megkezdése között alig egy hét telt el. Mi ez a nagy kapkodás?
Bükkfalvi Roland – Jövőnk.info
ARANYKOR